Forum Europe en OFCORES slaan de handen in elkaar

Communication / News

Forum Europe en OFCORES bundelen de krachten op het vlak van hun respectievelijke bestaande en toekomstige klantenprojecten. Op die manier willen ze naar eigen zeggen meer dan 40 internationale eventorganisatoren, communiatie-experts, design- en marketingcreatieven en een managementteam samenbrengen met uitgebreide ervaring in beleid en public affairs. OFCORES is o.m. bekend als organisator van de BAM-marketingcongressen.

Jean-Baptiste De Bock en Sofie Smits (OFCORES), en Dan Craft en James Wilmott (Forum Europe) ontmoetten elkaar al in 2006, toen ze elk nog hun weg zochten in de evenementenwereld. Sindsdien hebben ze soms samengewerkt en dan weer geconcurreerd, maar altijd elkaars traject gesteund, klinkt het. 

"Je moet natuurlijk je werk kunnen afmaken en de rekeningen betalen, maar de mensen waarmee je werkt en de relaties die je ontwikkelt, zijn even belangrijk," klinkt het. "Dat geldt voor de interne teams maar ook externe partners en klanten die hun vertrouwen in je stellen. Onze nieuwe samenwerking is een echte 'meeting of minds', en we zijn nu al nieuwe diensten aan het uitrollen en vaardigheden van teamleden aan het aanscherpen. We zullen de door ons georganiseerde evenementen aanbieden onder de noemer Forum Europe | OFCORES, en zullen in de komende maanden nog meer nieuws over de verdere ontwikkeling van het bedrijf aankondigen. We zijn ervan overtuigd dat de krachten bundelen cruciaal is in de snel evoluerende eventsector. Met onze gezamenlijke expertise kunnen we bouwen aan het eventbureau van de toekomst."