ErrorException in /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/views/templates/_head.pug:
Undefined array key "width" on line 13, offset 5
head
  meta(charset=site.charset)
  meta(name="description" content=site.description)
  meta(http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8")
  meta(http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge")
  meta(name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0")
  link(rel="pingback" href=site.pingback_url)
  = wp_head()
  block head
## /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/media.php(1616)
#0 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/media.php(1616): Phug\Util\SandBox->Phug\Util\{closure}()
#1 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/media.php(2029): wp_image_src_get_dimensions()
#2 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/media.php(1837): wp_img_tag_add_width_and_height_attr()
#3 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_filter_content_tags()
#4 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters()
#5 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/formatting.php(3887): apply_filters()
#6 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_trim_excerpt()
#7 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters()
#8 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/post-template.php(431): apply_filters()
#9 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/post-helper.php(84): get_the_excerpt()
#10 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php(196): Yoast\WP\SEO\Helpers\Post_Helper->get_the_excerpt()
#11 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/abstract-presentation.php(66): Yoast\WP\SEO\Presentations\Indexable_Post_Type_Presentation->generate_open_graph_description()
#12 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/open-graph/description-presenter.php(33): Yoast\WP\SEO\Presentations\Abstract_Presentation->__get()
#13 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/abstract-indexable-tag-presenter.php(37): Yoast\WP\SEO\Presenters\Open_Graph\Description_Presenter->get()
#14 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php(326): Yoast\WP\SEO\Presenters\Abstract_Indexable_Tag_Presenter->present()
#15 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(308): Yoast\WP\SEO\Integrations\Front_End_Integration->present_head()
#16 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters()
#17 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action()
#18 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/integrations/front-end-integration.php(300): do_action()
#19 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(308): Yoast\WP\SEO\Integrations\Front_End_Integration->call_wpseo_head()
#20 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters()
#21 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action()
#22 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/general-template.php(3043): do_action()
#23 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/cache/pug-php/2a33ceUSlQAzo6RnLruHpkv4w8EZQpXLpQZ7YETyNqE.php(3460): wp_head()
#24 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Adapter/FileAdapter.php(100): include('...')
#25 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/AbstractAdapter.php(103): Phug\Renderer\Adapter\FileAdapter->Phug\Renderer\Adapter\{closure}()
#26 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Adapter/FileAdapter.php(98): Phug\Renderer\AbstractAdapter->execute()
#27 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Partial/AdapterTrait.php(145): Phug\Renderer\Adapter\FileAdapter->displayCached()
#28 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Partial/AdapterTrait.php(149): Phug\Renderer->Phug\Renderer\Partial\{closure}()
#29 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Util/Util/SandBox.php(38): Phug\Renderer->Phug\Renderer\Partial\{closure}()
#30 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Partial/AdapterTrait.php(117): Phug\Util\SandBox->__construct()
#31 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Partial/AdapterTrait.php(159): Phug\Renderer->getNewSandBox()
#32 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer/Partial/AdapterTrait.php(225): Phug\Renderer->getSandboxCall()
#33 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/phug/phug/src/Phug/Renderer/Renderer.php(252): Phug\Renderer->callAdapter()
#34 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/vendors/vendor/pug-php/pug/src/Pug/Engine/Renderer.php(181): Phug\Renderer->displayFile()
#35 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php(40): Pug\Engine\Renderer->displayFile()
#36 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/lib/Controllers/Controller.php(82): Syltaen\View::display()
#37 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/Route.php(42): Syltaen\Controller->render()
#38 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/Route.php(161): Syltaen\Route::respond()
#39 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/index.php(9): Syltaen\Route::is()
#40 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(106): include('...')
#41 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-blog-header.php(19): require_once('...')
#42 /var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/index.php(17): require('...')
#43 {main}
$parameters = 
array:10 [
"post" => WP_Post {#33583
+ID: 110155
+post_author: "4"
+post_date: "2018-03-21 08:10:09"
+post_date_gmt: "2018-03-21 07:10:09"
+post_content: """
<img class="aligncenter size-medium wp-image-110160" src="https://pub.be/wp-content/uploads/2018/03/childfocus_cassonade_07-600x338.jpg" alt="childfocus_cassonade_07" width="600" height="338" />\n
Wie heeft er nooit gesmuld van een boterham of een pannenkoek met de lichtbruine ‘Cassonade Graeffe’ van <strong>Tiense Suiker</strong>? Al 65 jaar staat op elk pak een kindje afgebeeld. Velen noemen de cassonade daarom <em>kindjessuiker</em> of <em>kinnekessuiker</em>. Maar… sinds enkele dagen is het kind van de verpakking verdwenen.<img class="aligncenter size-medium wp-image-110162" src="https://pub.be/wp-content/uploads/2018/03/childfocus_cassonade_01-600x400.jpg" alt="childfocus_cassonade_01" width="600" height="400" /><strong>Wunderman Antwerp</strong> kwam op het idee om de suikerpakken kinderloos te maken. Ze lanceren de campagne vandaag op sociale media met een opmerkelijke video. Een jongeman en zijn moeder zitten aan de ontbijttafel. Het lijkt een commercial te zijn. Plots komt de aap uit de mouw: de jongeman was ooit zelf vermist.\n
<img class="aligncenter size-medium wp-image-110163" src="https://pub.be/wp-content/uploads/2018/03/childfocus_cassonade_02-600x400.jpg" alt="childfocus_cassonade_02" width="600" height="400" />\n
Het gaat om een waargebeurd verhaal: Edouard zat eind september 2016 helemaal in de knoop met zichzelf, had zwarte gedachten, flirtte op een bepaald moment zelfs met de dood en liep weg van huis. Zijn verdwijning werd als zeer onrustwekkend beoordeeld. Child Focus ondernam samen met de politie een zoektocht, en bood ondersteuning aan de naasten van de jongen. Gelukkig duurde de verdwijning maar enkele dagen. Nu gaat het goed met hem, en is hij blij dat hij zijn steentje bijdraagt aan de campagne: “<em>Ik ben de mensen van Child Focus ongelooflijk dankbaar. Hun hulp heeft me sterker gemaakt als persoon, en dat ik nu iets kan terugdoen voor hen, vind ik fantastisch.” </em>Dat iemand zoals Edouard vermist raakt, is jammer genoeg geen zeldzaamheid. <strong>Dirk Depover</strong>, woordvoerder van Child Focus: “<em>Tijdens de 20 jaar dat Child Focus bestaat, behandelden we ruim 20.000 gevallen van vermiste kinderen of jongeren. Voor de naasten van elk betrokken kind een waar drama. We bieden hen intensieve steun, goede raad en informeren hen over het onderzoek. Elke zaak is uniek, maar we werken steeds samen met politie en justitie en andere welzijnsorganisaties. In vele honderden gevallen is het ook nodig een publieke oproep tot getuigen te lanceren. Sinds enkele jaren gebeurt dat ook meer en meer via sociale media en dat werkt. Daarom roept de lanceringsvideo op om opsporingsberichten op Facebook te delen.”<img class="aligncenter size-full wp-image-110167" src="https://pub.be/wp-content/uploads/2018/03/childfocus_cassonade_04.tiff" alt="childfocus_cassonade_04" /></em>\n
De pakjes suiker zelf worden voor langere tijd een communicatiekanaal met een bereik van 250.000 huishoudens doorheen het hele land. Op de pakjes wordt de oproep om opsporingsberichten te delen herhaald, en prijkt ook het 24/7 bereikbare noodnummer 116000. Want je weet maar nooit dat je het plots nodig hebt. Door de inzet van velen loopt anno 2018 gelukkig zo goed als elke verdwijning van een kind of jongere goed af. Vandaar de slogan <em>Samen vinden we ze wel</em>.\n
https://www.youtube.com/watch?v=OuoQpDVjiuM&feature=youtu.be\n
<strong>Credits</strong>\n
Client: Child Focus\n
Client Contact: Dirk Depover\n
Tiense Suiker Contact: Isabelle Roelandts, Dominique Demets\n
Agency: Wunderman Antwerp\n
Accounts: Seppe Dogge, Sander Van de Wiele\n
CD: Pieter Staes, Manuel Ostyn\n
Creation: Wout Geysen, Tijs Dejonckheere\n
Design Direction: Sebastien Greffe\n
Design: Nathalie Wlostowski\n
DTP: Anja Van den Broeck, Jan-Bart Debruyne\n
Social: Chloé Van Elsen\n
Producer: Caroline Van Ranst\n
Film Production: Static Films\n
Director: Jan Boon\n
Editor: Hans Desmet\n
Sound: Menno Van Riet
"""
+post_title: "Kindjessuiker zonder kindjes?"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "open"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "kindjessuiker-zonder-kindjes"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2019-09-13 09:06:38"
+post_modified_gmt: "2019-09-13 07:06:38"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?p=110155"
+menu_order: 0
+post_type: "post"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"thumb": array:2 [
"url" => array:2 [
"archive" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2018/03/childfocus_cassonade_01-600x400.jpg"
"newsletter" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2018/03/childfocus_cassonade_01-600x400.jpg"
]
"tag" => array:2 [
"single" => "<img width="1024" height="683" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2018/03/childfocus_cassonade_01-1024x683.jpg" class="attachment-1024x0 size-1024x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
"archive" => "<img width="500" height="333" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2018/03/childfocus_cassonade_01-600x400.jpg" class="attachment-500x0 size-500x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
]
]
+"terms": array:1 [
"category" => array:2 [
"list" => "Crea / News"
"slugs" => array:2 [
0 => "crea-nl"
1 => "news-nl"
]
]
]
+"url": "https://pub.be/nl/kindjessuiker-zonder-kindjes/"
+"start_date": false
+"end_date": false
+"date_span": false
+"location": false
+"date": array:1 [
"short" => "21/03/2018"
]
}
"site" => array:12 [
"menus" => array:3 [
"main" => """
<ul class="menu site-menu__menu"><li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category current-post-ancestor current-menu-parent current-post-parent menu__item--has-children menu__item--158884"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=news-nl">News</a>\n
<ul class="menu__sub">\n
\t<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--274615"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=podcast-nl">Podcast</a></li>\n
</ul>\n
</li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--301767"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=new-kids-in-town-nl">New Kids</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--309028"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/4schools-nl/">4Schools</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158890"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/jobs-nl/">4Jobs</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158888"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/mijn-pub/">Mijn PUB</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158889"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/adverteren/">Adverteren</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--has-children menu__item--158891"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/about-pub-nl/">About PUB</a>\n
<ul class="menu__sub">\n
\t<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158892"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/contact-nl/">Contact</a></li>\n
</ul>\n
</li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--320349"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=best-brands-nl"><span style="color:#C3AD7E;">Best Brands</span></a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--318329"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/job-day/"><span style="color: #A1D2F7;">Job Day</span></a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-custom menu__item--object-custom menu__item--318681"><a class="menu__link " href="https://room2902.pub.be/"><span style="color:#FC3FA2;">Room2902</span></a></li>\n
</ul>
"""
"mobile" => """
<ul class="menu site-mobilenav__menu"><li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category current-post-ancestor current-menu-parent current-post-parent menu__item--has-children menu__item--158884"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=news-nl">News</a>\n
<ul class="menu__sub">\n
\t<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--274615"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=podcast-nl">Podcast</a></li>\n
</ul>\n
</li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--301767"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=new-kids-in-town-nl">New Kids</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--309028"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/4schools-nl/">4Schools</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158890"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/jobs-nl/">4Jobs</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158888"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/mijn-pub/">Mijn PUB</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158889"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/adverteren/">Adverteren</a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--has-children menu__item--158891"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/about-pub-nl/">About PUB</a>\n
<ul class="menu__sub">\n
\t<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--158892"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/contact-nl/">Contact</a></li>\n
</ul>\n
</li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-taxonomy menu__item--object-category menu__item--320349"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/artikels/?cat=best-brands-nl"><span style="color:#C3AD7E;">Best Brands</span></a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-post_type menu__item--object-page menu__item--318329"><a class="menu__link " href="https://pub.be/nl/job-day/"><span style="color: #A1D2F7;">Job Day</span></a></li>\n
<li class="menu__item menu__item--type-custom menu__item--object-custom menu__item--318681"><a class="menu__link " href="https://room2902.pub.be/"><span style="color:#FC3FA2;">Room2902</span></a></li>\n
</ul>
"""
"lang" => "https://pub.be/fr/disparition-du-celebre-sucre-gamin-pour-la-cassonade-graeffe/"
]
"header" => array:5 [
"logo_tag" => "<img width="789" height="512" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2022/03/01/pub_logo_ukraine1.png" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2022/03/01/pub_logo_ukraine1-300x195.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2022/03/01/pub_logo_ukraine1-768x498.png 768w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2022/03/01/pub_logo_ukraine1.png 789w" sizes="(max-width: 789px) 100vw, 789px" />"
"logo_url" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2022/03/01/pub_logo_ukraine1.png"
"subscribe_logged" => array:3 [
"title" => "Profiel"
"url" => "https://pub.be/nl/mijn-account/"
"target" => ""
]
"subscribe" => array:3 [
"title" => "Abonnement"
"url" => "https://pub.be/nl/abonnement-nl/"
"target" => ""
]
"social" => array:5 [
0 => array:2 [
"icon" => "<i class="fab fa-facebook-f" aria-hidden="true"></i>"
"link" => array:3 [
"title" => "Facebook"
"url" => "https://www.facebook.com/PUB.Belgium"
"target" => "_blank"
]
]
1 => array:2 [
"icon" => "<i class="fab fa-instagram" aria-hidden="true"></i>"
"link" => array:3 [
"title" => "Instagram"
"url" => "https://www.instagram.com/pubmagazine/"
"target" => "_blank"
]
]
2 => array:2 [
"icon" => "<i class="fab fa-linkedin-in" aria-hidden="true"></i>"
"link" => array:3 [
"title" => "LinkedIn"
"url" => "https://www.linkedin.com/groups/3125582/"
"target" => "_blank"
]
]
3 => array:2 [
"icon" => "<i class="fab fa-twitter" aria-hidden="true"></i>"
"link" => array:3 [
"title" => "Twitter"
"url" => "https://twitter.com/pubfr"
"target" => "_blank"
]
]
4 => array:2 [
"icon" => "<i class="fab fa-youtube" aria-hidden="true"></i>"
"link" => array:3 [
"title" => "YouTube"
"url" => "https://www.youtube.com/channel/UC_yIPIElbfj8g-9rWVIE3lw"
"target" => "_blank"
]
]
]
]
"footer" => array:2 [
"content_left" => "<p>The New Pub © 2023 | <a href="https://pub.be/nl/algemene-voorwaarden/">ALGEMENE VOORWAARDEN</a> | <a href="https://pub.be/nl/privacybeleid/">PRIVACYBELEID</a> | <a href="#cookies-management">Cookies</a> | PUB / Barastraat 173-177  – B-1070 Brussel</p>\n"
"content_right" => "<p><a href="https://pub.be/nl/contact-nl/">CONTACT</a></p>\n"
]
"takeover" => false
"name" => "PUB"
"url" => "https://pub.be/nl"
"locale" => "nl_NL"
"lang" => "nl"
"charset" => "UTF-8"
"description" => "People unified around brands"
"pingback_url" => "https://pub.be/xmlrpc.php"
"body_class" => array:8 [
0 => "post-template-default"
1 => "single"
2 => "single-post"
3 => "postid-110155"
4 => "single-format-standard"
5 => "theme-syltaen"
6 => "woocommerce-no-js"
7 => "is-unlogged"
]
]
"sections" => array:2 [
0 => array:18 [
"rows" => array:6 [
0 => array:12 [
"columns" => array:1 [
0 => array:4 [
"width" => 1
"content" => array:5 [
0 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "ad"
"format" => 16523
"ad" => WP_Post {#35281
+ID: 319732
+post_author: "7"
+post_date: "2023-03-12 23:23:31"
+post_date_gmt: "2023-03-12 22:23:31"
+post_content: ""
+post_title: "Leaderboard NP NL mars 23"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "leaderboard-np-nl-mars-23"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-03-12 23:23:31"
+post_modified_gmt: "2023-03-12 22:23:31"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=319732"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://np.be/123offer/"
+"type": "image"
+"image": "<img width="970" height="250" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/12/NP2303-leaderboard-970x250-1.gif" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
1 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "ad"
"format" => false
"ad" => WP_Post {#35271
+ID: 321359
+post_author: "7"
+post_date: "2023-03-24 09:46:43"
+post_date_gmt: "2023-03-24 08:46:43"
+post_content: ""
+post_title: "Leaderboard Via pub.be mars 23 NL"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "leaderboard-via-pub-be-mars-23-nl"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-03-24 09:46:43"
+post_modified_gmt: "2023-03-24 08:46:43"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=321359"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://thinkvia.be/attention-phase2/"
+"type": "image"
+"image": "<img width="728" height="180" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/24/Attention-VIA-Max-Quality.jpg" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/24/Attention-VIA-Max-Quality-300x74.jpg 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/24/Attention-VIA-Max-Quality-600x148.jpg 600w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/24/Attention-VIA-Max-Quality.jpg 728w" sizes="(max-width: 728px) 100vw, 728px" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
2 => array:1 [
"acf_fc_layout" => "post_title"
]
3 => array:1 [
"acf_fc_layout" => "post_thumb"
]
4 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "format"
"format" => 16523
"ad" => WP_Post {#35259
+ID: 318670
+post_author: "7"
+post_date: "2023-03-01 07:35:10"
+post_date_gmt: "2023-03-01 06:35:10"
+post_content: ""
+post_title: "Leaderboard Shelf Service room2902 mars 23 NL"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "leaderboard-shelf-service-room2902-mars-23-nl"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-03-20 07:35:20"
+post_modified_gmt: "2023-03-20 06:35:20"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=318670"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://shelfservice.be/retail-media"
+"type": "image"
+"image": "<img width="970" height="250" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/01/2266_PUB-Leaderboard-970x250363956-1.gif" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => true
]
1 => array:12 [
"columns" => array:2 [
0 => array:4 [
"width" => "7"
"content" => array:2 [
0 => array:1 [
"acf_fc_layout" => "event_schedule"
]
1 => array:1 [
"acf_fc_layout" => "post_content"
]
]
"styles" => array:1 [
0 => "flex: 7;"
]
"classes" => []
]
1 => array:4 [
"width" => "3"
"content" => array:3 [
0 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "ad"
"format" => 9390
"ad" => WP_Post {#35249
+ID: 319737
+post_author: "7"
+post_date: "2023-03-12 23:28:26"
+post_date_gmt: "2023-03-12 22:28:26"
+post_content: ""
+post_title: "Skycraper Gamned transparence room mars 23 NL"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "skycraper-gamned-transparence-room-mars-23-nl"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-03-12 23:28:26"
+post_modified_gmt: "2023-03-12 22:28:26"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=319737"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://en.gamned.com/contact-us "
+"type": "image"
+"image": "<img width="238" height="480" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/12/NL-TRANSPARENCE_BANNER_300x600-ANIMATIONS.gif" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
1 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "ad"
"format" => false
"ad" => WP_Post {#35275
+ID: 319037
+post_author: "7"
+post_date: "2023-03-06 07:24:43"
+post_date_gmt: "2023-03-06 06:24:43"
+post_content: ""
+post_title: "Skycraper Rossel room Fev 23 NL"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "skycraper-rossel-room-fev-23-nl"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-03-06 07:24:43"
+post_modified_gmt: "2023-03-06 06:24:43"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=319037"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://www.rosseladvertising.be/nl/news/invideo-de-nieuwkomer-de-wereld-van-online-adverteren"
+"type": "image"
+"image": "<img width="300" height="600" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/03/06/ROS2302-Banner-Inout-300x600-NL-1.gif" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
2 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "ad"
"format" => false
"ad" => WP_Post {#35236
+ID: 274605
+post_author: "7"
+post_date: "2021-11-09 11:30:04"
+post_date_gmt: "2021-11-09 10:30:04"
+post_content: ""
+post_title: "Teamtalk NL"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "teamtalk-nl"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2021-11-09 11:30:04"
+post_modified_gmt: "2021-11-09 10:30:04"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=ads&#038;p=274605"
+menu_order: 0
+post_type: "ads"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"url": "https://soundcloud.com/pubmagazine/sets/teamtalk?si=e075af65b48c4b2b82a0eb1579054b02"
+"type": "image"
+"image": "<img width="300" height="250" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2021/11/09/IMU-TeamTalk.jpg" class="attachment-full size-full" alt="" decoding="async" loading="lazy" />"
+"video": false
+"code": false
}
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
]
"styles" => array:1 [
0 => "flex: 3;"
]
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => true
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => false
]
2 => array:12 [
"columns" => array:1 [
0 => array:4 [
"width" => "1"
"content" => array:1 [
0 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "format"
"format" => 16523
"ad" => false
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => true
]
3 => array:12 [
"columns" => array:2 [
0 => array:4 [
"width" => 1
"content" => array:1 [
0 => array:5 [
"acf_fc_layout" => "insert"
"content" => """
<div class="flex-row flex-align-center">\n
<p><img decoding="async" loading="lazy" class="alignnone size-full wp-image-471" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2019/08/pubnews.png" alt="" width="91" height="83" /></p>\n
<div class="sm-padding-left">\n
<p class="h3 no-margin"><span style="color: #ffffff;">Vind je dit onderwerp leuk?</span></p>\n
<p class="no-margin-bottom xs-margin-top" style="font-size: 22px;"><span style="color: #ffffff;">Ontdek meer artikels in PUBNews!</span></p>\n
</div>\n
</div>\n
"""
"bg" => "primary"
"padding" => "sm"
"link" => array:3 [
"title" => ""
"url" => "https://pub.be/nl/newsletter-inschrijving/"
"target" => ""
]
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
1 => array:4 [
"width" => 1
"content" => []
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "sm"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-sm"
]
"attrs" => []
"light" => false
]
4 => array:12 [
"columns" => array:1 [
0 => array:4 [
"width" => 1
"content" => array:1 [
0 => array:9 [
"acf_fc_layout" => "archive"
"type" => "jobs"
"limit" => "4"
"preview" => true
"more" => array:3 [
"title" => ""
"url" => "https://pub.be/nl/jobs-nl/"
"target" => ""
]
"categorie" => false
"ad" => array:4 [
"selection" => ""
"format" => false
"ad" => false
"display" => []
]
"title" => "Jobs"
"posts" => array:4 [
0 => WP_Post {#35248
+ID: 318192
+post_author: "7"
+post_date: "2023-02-23 09:13:49"
+post_date_gmt: "2023-02-23 08:13:49"
+post_content: """
<p><img class="size-full wp-image-318181 alignleft" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" alt="" width="210" />INFLUO is looking for a<strong> Senior Strategic Influencer Marketing Expert</strong></p>\r\n
<p><strong>About Influo</strong></p>\r\n
<p>Influo is a technology company with a young, versatile, and ambitious team.<br />\r\n
The Influo team’s primary goal is to become the largest European influencer marketing marketplace.<br />\r\n
We have a one-for-all mentality and are not fond of the corporate mindset of working in a cubicle.</p>\r\n
<p>Becoming a part of the Influo team means you will join a fun environment!<br />\r\n
Within a diverse and inclusive work environment, you’ll get an entry ticket to a team consisting of smart,<br />\r\n
ambitious, and supportive human beings.</p>\r\n
<p><strong>Join our service team!</strong></p>\r\n
<p>Looking for a job where you can fully deploy your passion for and skillset in influencer marketing? Look no further!</p>\r\n
<p>Influo works passionately with one simple goal: to bring influencers, creators, and brands closer together.<br />\r\n
Since 2015, Influo has facilitated more than 20.000 collaborations between brands and influencers,<br />\r\n
and we want you to be one of the main driving forces to get us to the next level!</p>\r\n
<p>We are looking for someone who can strategize and coordinate our customer’s influencer marketing programs and projects,<br />\r\n
especially for those customers for whom we work on a yearly basis. This includes, but is not limited to, our ‘Co-Pilot’ customers.<br />\r\n
Our Co-pilot product enables our customers to execute any and all activities on a self-service basis and it provides a 12-month<br />\r\n
strategic playbook that we execute for our customers throughout the year on a full-service basis.</p>\r\n
<p>Our customers include brands like Alpro, Sodastream, Decathlon, and various agencies<br />\r\n
Influo helps these brands to invest in influencer marketing in an efficient and secure way.</p>\r\n
<p><strong>What is the job?</strong></p>\r\n
<p>At Influo, we work hard to make sure that all our awesome customers are happy.<br />\r\n
Our service team is predominantly occupied with the execution of influencer projects that we manage on a full-service basis for our clients.<br />\r\n
This senior position will be primarily focused on account management for our Co-pilot customers.</p>\r\n
<p>This includes:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Conceptualizing creative campaign formats.</li>\r\n
\t<li>Translating project goals to smart KPIs.</li>\r\n
\t<li>Developing an influencer marketing plan from a marketing plan</li>\r\n
\t<li>Managing workshops to deeply understand what matters most</li>\r\n
\t<li>Writing and presenting strategy</li>\r\n
\t<li>Analyze what works (and what is not working) and align with customers to  translate learnings to course corrections</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Furthermore, it is important to know that each member of the Influo service team is responsible for their own client portfolio.<br />\r\n
This means that you are responsible to make sure that your customers remain customers.<br />\r\n
This is not only highly empowering, but it also means that you will be able to deploy your commercial skills.</p>\r\n
<p>We expect our new team members to be able to work independently, take ownership of tasks, be proactive, and work in a fast-paced environment.<br />\r\n
You will have the opportunity to express your own skills as well as to learn new ones.<br />\r\n
As a senior member of the team, you will also be valuable for your colleagues to help them in their projects, especially on a creative and/or strategic level.</p>\r\n
<p><strong>Who are you?</strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>You have an entrepreneurial mindset.</li>\r\n
\t<li>You have at least 5 years of experience in PR, media or marketing. 5 years is not a must if you can show us an equivalent of experience.</li>\r\n
\t<li>You have enough experience to tap into strategic and creative references.</li>\r\n
\t<li>You have analytic skills.</li>\r\n
\t<li>You have are a problem solver.</li>\r\n
\t<li>You are a good listener but you cannot be pushed around.</li>\r\n
\t<li>You have presentation skills and are able to manage workshops.</li>\r\n
\t<li>You have a strong understanding of the influencer landscape and pop culture.</li>\r\n
\t<li>You are a skilled copywriter in English and Dutch.</li>\r\n
\t<li>You have an organized way of working.</li>\r\n
\t<li>You have project management skills.You are a team player but can also work independently.</li>\r\n
\t<li>Very good level of English and Dutch. Good knowledge of French is a strong plus.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>What do we offer?</strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Flexible remote working schedule.</li>\r\n
\t<li>Flexible work hours and vacation time.</li>\r\n
\t<li>An office in the heart of Ghent.</li>\r\n
\t<li>A great collection of top-tier brands and agencies among our clients.</li>\r\n
\t<li>Be at the core of the influencer marketing industry in Belgium.</li>\r\n
\t<li>An attractive salary package, with benefits and bonuses based on results.</li>\r\n
\t<li>A client base of A-list brands.</li>\r\n
\t<li>An awesome team of professionals.</li>\r\n
\t<li>A lot of cake and fun Fridays (we really love cake).</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>Think we’d be a match?</strong></p>\r\n
<p>Send us your resume and let’s talk! We’re looking forward to meeting you.</p>\r\n
<p><strong>Contact : Maarten Kesteloot of Klara Verzele via mail </strong><a href="mailto:career@influo.com"><strong>career@influo.com</strong></a><strong> - </strong><a href="https://www.influo.com/"><strong>www.influo.com</strong></a></p>\r\n
<p><strong><u> </u></strong></p>
"""
+post_title: "Senior Strategic Influencer Marketing Expert bij Influo"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "senior-strategic-influencer-marketing-expert-bij-influo"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-02-23 09:13:49"
+post_modified_gmt: "2023-02-23 08:13:49"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=job&#038;p=318192"
+menu_order: 0
+post_type: "job"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"thumb": array:2 [
"url" => array:2 [
"archive" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png"
"small" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png"
]
"tag" => array:2 [
"single" => "<img width="500" height="500" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" class="attachment-1024x0 size-1024x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/IJMw5kzY-logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" />"
"archive" => "<img width="500" height="500" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" class="attachment-500x0 size-500x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/IJMw5kzY-logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" />"
]
]
+"url": "https://pub.be/nl/job/senior-strategic-influencer-marketing-expert-bij-influo/"
+"post_title_color": false
+"date": array:1 [
"short" => "23/02/2023"
]
}
1 => WP_Post {#35268
+ID: 318185
+post_author: "7"
+post_date: "2023-02-23 09:11:15"
+post_date_gmt: "2023-02-23 08:11:15"
+post_content: """
<p><img class="size-full wp-image-318181 alignleft" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" alt="" width="210" />INFLUO is looking for a<strong> Senior Sales Manager</strong><strong> </strong></p>\r\n
<p><strong>About Influo</strong></p>\r\n
<p>Influo is a technology company with a young, versatile, and ambitious team.<br />\r\n
Our primary goal is to become the largest European influencer marketing marketplace.<br />\r\n
<br />\r\n
Becoming a part of the Influo team means you will join a fun environment!<br />\r\n
We expect our new team members to be able to work independently, take ownership of tasks, be proactive, and work in a fast-paced environment.<br />\r\n
<br />\r\n
Within a diverse and inclusive work environment, you’ll get an entry ticket to a team consisting of smart, ambitious, and supportive human beings.<strong> </strong></p>\r\n
<p><strong>Join our sales team!</strong></p>\r\n
<p>Looking for a challenge where you can fully deploy your commercial skills and, along the way, help people and companies in adopting a professional way of investing in influencer marketing? Look no further!<br />\r\n
<br />\r\n
Influo works passionately with one simple goal: to bring influencers, creators, and brands closer together. Since 2015, Influo has facilitated more than 20.000 collaborations between brands and influencers, and we want you to be one of the main driving forces to get us to the next level! <br />\r\n
<br />\r\n
We are looking for a senior profile who can help us grow our client portfolio.<br />\r\n
Help brands like Alpro, Caudalie, Estée Lauder Companies, Disney, Decathlon, and various agencies invest in influencer marketing in an efficient and secure way.</p>\r\n
<p><strong>What is the job?</strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Convert and manage large key accounts</li>\r\n
\t<li>Understand what challenges are important for each and every prospect.</li>\r\n
\t<li>Educate prospects about the capabilities of influencer marketing.</li>\r\n
\t<li>Establish key strategic partnerships nationally and internationally</li>\r\n
\t<li>Align with the service team to ensure delighted customers.</li>\r\n
\t<li>Own the entire sales process from inbound and outbound to reselling.</li>\r\n
\t<li>Analyze sales performance and determine the next course of action.</li>\r\n
\t<li>Align with colleagues to make sure objectives are achieved.</li>\r\n
\t<li>Advise management on valuable sales/marketing developments. </li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>Who are you?</strong></p>\r\n
<p>As we are a fast growing company, we expect our colleagues to be great team players. We are looking for someone who doesn’t look at sales as a ‘job’ but as a fun challenge! Are you a restless thinker, ready to challenge yourself and your sales colleagues? While at the same time offering your customers the best solutions in the market? Look no further!</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>You have an entrepreneurial mindset.</li>\r\n
\t<li>5 years of experience in sales. Experience in media, marketing or agency environment is a plus.</li>\r\n
\t<li>You work in a proactive, and organized manner.</li>\r\n
\t<li>You have excellent communication skills in Dutch and English. Other languages are a plus!</li>\r\n
\t<li>Basic knowledge of the influencer marketing industry is a great bonus.</li>\r\n
\t<li>You want to be at the cutting edge of the (influencer) marketing (r)evolution</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>What do we offer?</strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Flexible remote working schedule.</li>\r\n
\t<li>Flexible work hours and vacation time.</li>\r\n
\t<li>An office in the heart of Ghent.</li>\r\n
\t<li>A great collection of top-tier brands and agencies among our clients.</li>\r\n
\t<li>Be at the core of the influencer marketing industry in Belgium.</li>\r\n
\t<li>An attractive salary package, with benefits and bonuses based on results.</li>\r\n
\t<li>A client base of A-list brands.</li>\r\n
\t<li>An awesome team of professionals.</li>\r\n
\t<li>A lot of cake and fun Fridays (we really love cake).<strong style="font-size: 1.25rem;"> </strong></li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>Think we’d be a match?</strong></p>\r\n
<p>Send us your resume and let’s talk! We’re looking forward to meeting you.</p>\r\n
<p><strong>Contact : Maarten Kesteloot of Klara Verzele via mail </strong><a href="mailto:career@influo.com"><strong>career@influo.com</strong></a><strong> - </strong><a href="https://www.influo.com/"><strong>www.influo.com</strong></a></p>\r\n
<p>&nbsp;</p>
"""
+post_title: "Senior Sales Manager bij Influo"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "senior-sales-manager-bij-influo"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-02-23 09:11:15"
+post_modified_gmt: "2023-02-23 08:11:15"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=job&#038;p=318185"
+menu_order: 0
+post_type: "job"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"thumb": array:2 [
"url" => array:2 [
"archive" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png"
"small" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png"
]
"tag" => array:2 [
"single" => "<img width="500" height="500" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" class="attachment-1024x0 size-1024x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/IJMw5kzY-logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" />"
"archive" => "<img width="500" height="500" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png" class="attachment-500x0 size-500x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/IJMw5kzY-logo-influo-300x300.png 300w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/23/logo-influo.png 500w" sizes="(max-width: 500px) 100vw, 500px" />"
]
]
+"url": "https://pub.be/nl/job/senior-sales-manager-bij-influo/"
+"post_title_color": false
+"date": array:1 [
"short" => "23/02/2023"
]
}
2 => WP_Post {#33545
+ID: 317985
+post_author: "7"
+post_date: "2023-02-20 14:06:14"
+post_date_gmt: "2023-02-20 13:06:14"
+post_content: """
<p><strong><img class="size-full wp-image-317987 alignleft" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg" alt="" width="210" height="210" />De functie in het kort</strong></p>\r\n
<p>Actiris is op zoek naar een enthousiaste (m/f/x)</p>\r\n
<p><strong>Manager Externe Communicatie</strong><strong> <br />\r\n
(ref. REQ286)</strong></p>\r\n
<p>die het team Externe Communicatie binnen de Directie Communicatie zal leiden.</p>\r\n
<p>De Dienst Externe Communicatie bestaat uit een tiental personen en:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>draagt bij tot de positionering van Actiris als belangrijke speler op het gebied van werkgelegenheid in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij de verschillende doelgroepen: werkzoekenden en werkgevers;</li>\r\n
\t<li>communiceert over de verschillende producten en diensten van Actiris en zijn partners aan Brusselse werkzoekenden en werkgevers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en omgeving om de bekendheid, het begrip en het gebruik te verbeteren.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Als manager beheer je een dynamisch team en zorg je voor de strategie achter de acties van de dienst. Zo zorg je voor een doeltreffende en gerichte communicatie van Actiris naar onze verschillende doelgroepen. Je rapporteert aan de Directeur Communicatie.</p>\r\n
<p>Verder verwachten we dat je:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>helpt bij het ontwikkelen van een visie voor de verdere ontwikkeling van de externe communicatie van Actiris en weet je deze visie perfect om te zetten in een heldere communicatiestrategie;</li>\r\n
\t<li>het jaarlijkse actieplan voor de externe communicatie opstelt en implementeert en dit vanuit de algemene communicatiestrategie;</li>\r\n
\t<li>de Dienst Externe Communicatie aanstuurt en je alle externe communicatie coördineert zodat deze perfect in lijn is met de gekozen strategie en aanpak, door o.a.:</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>o de gepaste kanalen voor de communicatie met de doelgroepen te bepalen;<br />\r\n
o externe communicatiecampagnes te coördineren,<br />\r\n
o externe evenementen voor werkgevers te begeleiden;<br />\r\n
o de deelname van Actiris aan jobbeurzen te garanderen;<br />\r\n
o te zorgen voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de externe digitale kanalen;</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>het budget van de dienst beheert;</li>\r\n
\t<li>zorgt dat het team over voldoende middelen beschikt die nodig zijn om hun opdrachten uit te voeren;</li>\r\n
\t<li>de activiteiten van het team coördineert en op een doeltreffende en efficiënte manier rangschikt;</li>\r\n
\t<li>het werk goed verdeelt binnen het team en daarbij rekening houdt met de motivatie, de vaardigheden en de talenten van de leden en met de behoeften van de organisatie;</li>\r\n
\t<li>de medewerkers regelmatig ondersteunt en opvolgt en de nodige gesprekken voert (functie-, opvolgings-, evaluatie-, herkaderings- en exitgesprekken);</li>\r\n
\t<li>het administratieve, organisatorische en financiële aspect van het team beheert;</li>\r\n
\t<li>anticipeert op de gevolgen van je beslissingen voor andere diensten en je hierover overlegt en communiceert;</li>\r\n
\t<li>de managementcultuur van de organisatie uitdraagt (“Charter van de Manager”).</li>\r\n
</ul>\r\n
<p style="text-align: center;"><strong>Wie zijn wij?</strong></p>\r\n
<p>Als Brusselse overheidsdienst is Actiris de belangrijkste speler op de Brusselse arbeidsmarkt. Met ongeveer 1500 medewerkers helpen we elke dag werkzoekenden aan het werk en werkgevers aan competente en gemotiveerde medewerkers. Hiervoor werken wij nauw samen met een groot aantal partners.</p>\r\n
<p>Onze waarden zijn samenwerking, respect en oplossingsgerichtheid, met als rode draad de wens om efficiënte en relevante diensten aan te bieden.</p>\r\n
<p>Website: <a href="https://www.actiris.brussels/nl/burgers/"><strong>www.actiris.brussels</strong></a></p>\r\n
<p style="text-align: center;"><strong>Wie zoeken we?<br />\r\n
</strong></p>\r\n
<p>Je beschikt over een <strong>Masterdiploma </strong>(of equivalent) en hebt <strong>minstens 2 jaar ervaring in communicatiemanagement in minstens 2 van onderstaande taken</strong>:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>redactie en voorbereiding van communicatieplannen;</li>\r\n
\t<li>bedenken en ontwikkelen van creatieve en/of innovatieve communicatie-acties;</li>\r\n
\t<li>toepassen van hedendaagse communicatiemiddelen, o.a. Google analytics, AdWords, SEO en SEA, etc.;</li>\r\n
\t<li>nauwgezet opvolgen van de laatste trends en updates in de communicatiewereld;</li>\r\n
\t<li>fungeren als de schakel tussen de interne diensten en de externe klanten.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Je hebt ook <strong>minstens 1 jaar ervaring in projectmanagement of teammanagement, in minstens 2 van onderstaande taken</strong>:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>verzamelen en voorbereiden van de informatie voor het goede verloop van een project;</li>\r\n
\t<li>bepalen van de middelen en verwachte resultaten;</li>\r\n
\t<li>bepalen van de belangrijkste fases alsook het opstellen van een planning om de tijdige verwezenlijking van de producten te garanderen;</li>\r\n
\t<li>over de voortgang van het project waken door de nodige aanpassingen door te voeren;</li>\r\n
\t<li>gebruikmaken van verschillende projectmanagementtools – en technieken;</li>\r\n
\t<li>beheren van het budget van de lopende projecten;</li>\r\n
\t<li>deelnemen aan de ontwikkeling van de algemene strategie van de directie/de organisatie;</li>\r\n
\t<li>waken over een goede werkverdeling onder de medewerkers, rekening houdend met de motivatie, competenties en talenten van elke medewerker;</li>\r\n
\t<li>opstellen van het actieplan en erop toezien dat de bronnen en middelen beschikbaar zijn om de opdrachten uit te voeren;</li>\r\n
\t<li>ondersteunen en begeleiden van medewerkers in hun individuele professionele ontwikkeling;</li>\r\n
\t<li>beheren van het budget van de dienst.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Het is bovendien belangrijk dat je in staat bent om:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>de kwaliteiten van de medewerkers te erkennen, hen te stimuleren in het nemen van initiatieven door hen verantwoordelijkheden toe te kennen en je eigen leiderschapsstijl aan hen aan te passen.</li>\r\n
\t<li>medewerkers te begeleiden in hun groei en gericht feedback te geven over hun functioneren (prestaties en ontwikkeling).</li>\r\n
\t<li>de groepsgeest te bevorderen door je mening en ideeën te delen en door bij te dragen aan de oplossing van conflicten tussen collega's.</li>\r\n
\t<li>beslissingen te nemen op basis van (on)volledige informatie en doelgericht acties te ondernemen om deze beslissingen uit te voeren.</li>\r\n
\t<li>verbanden te leggen tussen verschillende gegevens, alternatieven te genereren en sluitende conclusies te trekken.<br />\r\n
<br />\r\n
</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Een actieve kennis van het Frans is trouwens een flinke troef!</p>\r\n
<p>De soorten redeneervermogens, gedragsgerichte en technische competenties waarop je zal getest worden, alsook verdere details over de deelnemingsvoorwaarden die nodig zij voor deze job, vind je in het selectiereglement. Neem dit zeker grondig door voor je solliciteert.<strong> </strong></p>\r\n
<p style="text-align: center;"><strong>Wat bieden we?</strong></p>\r\n
<p>Er is 1 vacante plaats bij <strong>Actiris</strong>bij de <strong>Dienst Externe Communicatie</strong>. Je wordt aangeworven als Attaché met de bijhorende weddeschaal (A200). De minimum aanvangswedde bedraagt 58;139,09 euro (bruto jaarsalaris, reeds aangepast aan de huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen).<br />\r\n
<br />\r\n
<strong>Waarom kiezen voor Actiris?</strong></p>\r\n
<p>Onze werknemers zijn een weerspiegeling van de Brusselse populatie: diversiteit op de werkvloer is niet enkel een objectief, het is onze dagelijkse realiteit.<br />\r\n
Overeenkomstig onze waarden hechten wij belang aan het evenwicht tussen het privé- en beroepsleven en het welzijn van onze medewerkers.</p>\r\n
<p>Als werkgever:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>zorgen we voor een optimaal evenwicht tussen het privé- en beroepsleven, dankzij 35 jaarlijkse verlofdagen, een glijdend uurrooster en de mogelijkheid om van thuis te werken, als de functie het toelaat.</li>\r\n
\t<li>stimuleren we uw persoonlijke en professionele ontplooiing door jaarlijks 11 opleidingsdagen aan te bieden, in overeenstemming met je functie, je behoeften en je ambities.</li>\r\n
\t<li>geven we om het milieu en streven we naar een duurzame samenleving, je kunt gemakkelijk met de bus, tram, trein of fiets naar het werk komen. We bieden een of meerdere abonnementen voor openbaar vervoer, maar ook een Villo-abonnement en een fietsvergoeding aan. Bovendien kan je elektrische fietsen lenen op uw werkplek.</li>\r\n
\t<li>zorgen we voor je gezondheid door het organiseren van screenings en hulp bij bepaalde medische en paramedische kosten, evenals een hospitalisatie- en een tandzorgverzekering.</li>\r\n
\t<li>bieden we ten slotte ook voordelen voor uw kinderen, organiseren we initiatieven die gericht zijn op zuiniger leven (bibliotheek, uitlenen van diverse apparatuur), culturele activiteiten tegen gereduceerde prijzen, enz.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>Contract en voordelen:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Een voltijdse statutaire benoeming;</li>\r\n
\t<li>Een bruto maandsalaris van 5215 € voor 5 jaren anciënniteit (5770 € voor 10 jaren anciënniteit; 6140 € voor 15 jaren anciënniteit)</li>\r\n
\t<li>Hospitalisatie- en een tandzorgverzekering;</li>\r\n
\t<li>Gratis abonnement openbaar vervoer op basis van je domicilie;</li>\r\n
\t<li>Maaltijdcheques van 8€;</li>\r\n
\t<li>De mogelijkheid om een taalpremie aan te vragen van 340 à 450€ bruto/maand.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>Interesse? Solliciteer nu!</strong></p>\r\n
<p>Klik op deze <a href="https://www.talent.brussels/nl/vacatures/actiris/manager-externe-communicatie-mvx-req286-voor-actiris-10375">link</a> en dit ten laatste op <strong>09/03/2023</strong>.</p>\r\n
<p>Vergeet niet om uw cv en motivatiebrief toe te voegen en andere documenten indien je dit wenst.</p>\r\n
<p>We zullen je kandidatuur aandachtig lezen en je op de hoogte brengen van het gevolg dat wij eraan zullen geven. Indien jouw kandidatuur wordt geselecteerd, zal je worden uitgenodigd voor een preselectie (gesprek en/of test). Vervolgens zullen de weerhouden kandidaten worden uitgenodigd voor een jurygesprek en/of assessment.<br />\r\n
<br />\r\n
<strong>Actiris: werk voor iedereen!</strong> Wij kiezen onze medewerkers op basis van hun competenties. Wij maken geen onderscheid naar leeftijd, seksuele geaardheid, huidskleur, geloof, handicap, levensbeschouwing of nationaliteit.<br />\r\n
<br />\r\n
<strong>Ben je een persoon met een handicap?</strong> Vermeld dit dan in je kandidatuur! Wij stellen eventuele aanpassingen voor zodat je gemakkelijk aan de aanwervingsprocedure kunt deelnemen en comfortabel kunt werken in onze organisatie.</p>\r\n
<p><strong>Aanstellingsvoorwaarden</strong><br />\r\n
<br />\r\n
Als je geslaagd bent voor deze selectie, moet je – om benoemd te worden – op de aanstellingsdatum:</p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Belg zijn of burger van een ander land behorende tot de Europese Economische Ruimte of Zwitserland</li>\r\n
\t<li>De burgerlijke en politieke rechten genieten</li>\r\n
\t<li>Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking.</li>\r\n
\t<li>Houder zijn van een diploma of studiegetuigschrift dat overeenkomt met het niveau van de te verlenen graad.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><br />\r\n
Je wordt benoemd nadat je de stageperiode met succes hebt vervuld.<br />\r\n
<br />\r\n
</p>\r\n
<p>&nbsp;</p>
"""
+post_title: "Manager Externe Communicatie (m/f/x) bij Actiris"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "manager-externe-communicatie-m-f-x-bij-actiris"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-02-20 14:06:14"
+post_modified_gmt: "2023-02-20 13:06:14"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=job&#038;p=317985"
+menu_order: 0
+post_type: "job"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"thumb": array:2 [
"url" => array:2 [
"archive" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg"
"small" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris-100x100.jpg"
]
"tag" => array:2 [
"single" => "<img width="210" height="210" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg" class="attachment-1024x0 size-1024x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris-150x150.jpg 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris-100x100.jpg 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg 210w" sizes="(max-width: 210px) 100vw, 210px" />"
"archive" => "<img width="210" height="210" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg" class="attachment-500x0 size-500x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris-150x150.jpg 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris-100x100.jpg 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/02/20/logo-actiris.jpg 210w" sizes="(max-width: 210px) 100vw, 210px" />"
]
]
+"url": "https://pub.be/nl/job/manager-externe-communicatie-m-f-x-bij-actiris/"
+"post_title_color": false
+"date": array:1 [
"short" => "20/02/2023"
]
}
3 => WP_Post {#35133
+ID: 315890
+post_author: "7"
+post_date: "2023-01-27 09:27:16"
+post_date_gmt: "2023-01-27 08:27:16"
+post_content: """
<p><strong><img class="size-full wp-image-315891 alignleft" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/MIXER_026_Rebranding_logo_06.png" alt="" width="210" height="116" />Wij zijn MediaMixer. Wij mixen media. </strong>Wij gaan voor de perfecte blend van creatieve concepten, audiovisuele projecten, live-communicatie, sociale media, ... Zo creëren we sterke content-cocktails die de boeiende verhalen van onze klanten in beweging brengen. <strong>Content in motion voor een wereld in beweging. </strong>Dat doen we onder meer voor Eneco, Oosterweel, Umicore, KMSKA, .....</p>\r\n
<p><strong>MediaMixer heeft jouw expertise nodig! </strong></p>\r\n
<p>Ben jij iemand die binnen de wereld van marketing en communicatie de weg nog blindelings vindt? Werk jij met heel veel passie en strategie aan een content plan? Kan jij een ijzersterke communicatie bedenken voor een campagne?</p>\r\n
<p>Dan ben jij bij ons op je plaats!</p>\r\n
<p><strong>Dit is jouw mix: </strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Campagnes en projecten creatief benaderen en uitwerken</li>\r\n
\t<li>Een solide presentatie uitwerken die het concept helder schetst</li>\r\n
\t<li>De klant van zijn sokken blazen met jouw presentatieskills</li>\r\n
\t<li>Een heldere planning en strategie opmaken én opvolgen</li>\r\n
\t<li>De juiste kanalenmix uitwerken</li>\r\n
\t<li>Een team briefen, aansturen en opvolgen</li>\r\n
\t<li>Budgetbeheer, planning en administratieve opvolging van jouw</li>\r\n
</ul>\r\n
<p>projecten</p>\r\n
<p><strong>Heb jij Mixer-DNA? </strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Minstens 3 tot 5 jaar ervaring in marketing en communicatie</li>\r\n
\t<li>Je hebt een diploma hoger onderwijs</li>\r\n
\t<li>Bovenal beschik je over een hands-on mentaliteit</li>\r\n
\t<li>Je bent ambitieus en hebt een gedreven werkethiek</li>\r\n
\t<li>Problemen pak je aan</li>\r\n
\t<li>Je bent een denker én een doener: je switcht vlot tussen strategie en uitvoering.</li>\r\n
\t<li>Je bent een digital native die mee is met trends in de markt en voor elke boodschap de juiste kanalen kent</li>\r\n
\t<li>Je legt de lat voor je eigen communicatie hoog: je schrijft verzorgd Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans en het Engels.</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>What’s in it for you? </strong></p>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Een marktconforme verloning</li>\r\n
\t<li>Werken bij een ambitieus bureau waar je kan doorgroeien</li>\r\n
\t<li>Ons team is een combinatie van ervaren rotten, jong geweld en creatieve losbollen</li>\r\n
</ul>\r\n
<ul>\r\n
\t<li>Onze Friday drinks zijn ook legendarisch</li>\r\n
\t<li>Een job met veel afwisseling, uitdagingen en creatieve vrijheid, in een leuke en goed gelegen werkomgeving</li>\r\n
</ul>\r\n
<p><strong>Iets voor jou? </strong></p>\r\n
<p>Stuur asap je CV en motivatiebrief naar <a href="mailto:work@mediamixer.be">work@mediamixer.be.</a></p>\r\n
<p>Meer info: <a href="https://www.mediamixer.be/nl/vacature-marketing-communication-manager">https://www.mediamixer.be/nl/vacature-marketing-communication-manager</a></p>
"""
+post_title: "Marketing & Communication Manager bij Mediamixer"
+post_excerpt: ""
+post_status: "publish"
+comment_status: "closed"
+ping_status: "closed"
+post_password: ""
+post_name: "marketing-communication-manager-bij-mediamixer"
+to_ping: ""
+pinged: ""
+post_modified: "2023-01-27 09:27:16"
+post_modified_gmt: "2023-01-27 08:27:16"
+post_content_filtered: ""
+post_parent: 0
+guid: "https://pub.be/?post_type=job&#038;p=315890"
+menu_order: 0
+post_type: "job"
+post_mime_type: ""
+comment_count: "0"
+filter: "raw"
+"thumb": array:2 [
"url" => array:2 [
"archive" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer.png"
"small" => "https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer-100x100.png"
]
"tag" => array:2 [
"single" => "<img width="200" height="200" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer.png" class="attachment-1024x0 size-1024x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer.png 200w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px" />"
"archive" => "<img width="200" height="200" src="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer.png" class="attachment-500x0 size-500x0 wp-post-image" alt="" decoding="async" loading="lazy" srcset="https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer-150x150.png 150w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer-100x100.png 100w, https://s3.eu-west-3.amazonaws.com/pub.be/2023/01/27/logo-mediamixer.png 200w" sizes="(max-width: 200px) 100vw, 200px" />"
]
]
+"url": "https://pub.be/nl/job/marketing-communication-manager-bij-mediamixer/"
+"post_title_color": false
+"date": array:1 [
"short" => "27/01/2023"
]
}
]
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => true
]
5 => array:12 [
"columns" => array:1 [
0 => array:4 [
"width" => 1
"content" => array:1 [
0 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "ad"
"selection" => "format"
"format" => 16523
"ad" => false
"display" => array:3 [
0 => "md"
1 => "sm"
2 => "xs"
]
"classes" => array:3 [
0 => "show-md"
1 => "show-sm"
2 => "show-xs"
]
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => true
]
]
"bg" => "white"
"text_color" => "none"
"bg_img" => false
"bg_img_size" => "cover"
"bg_img_pos" => "center"
"padding_top" => "sm"
"padding_bottom" => "sm"
"top_edge" => "none"
"top_edge_color" => "section"
"bottom_edge" => "none"
"bottom_edge_color" => ""
"anchor" => ""
"hide" => false
"hide_start" => null
"hide_end" => null
"attr" => array:1 [
"id" => null
]
"classes" => array:4 [
0 => "site-section"
1 => "sm-padding-top"
2 => "sm-padding-bottom"
3 => "bg-white"
]
]
1 => array:18 [
"rows" => array:1 [
0 => array:12 [
"columns" => array:1 [
0 => array:4 [
"width" => 1
"content" => array:1 [
0 => array:6 [
"acf_fc_layout" => "post_related"
"title" => "Vergelijkbare artikels"
"limit" => "3"
"type" => "post"
"preview" => true
"posts" => false
]
]
"styles" => []
"classes" => []
]
]
"fullwidth" => false
"custom_proportions" => false
"spacing" => "ms"
"valign" => "start"
"responsive" => "sm"
"animation" => "none"
"delayed" => false
"collapsable" => ""
"classes" => array:3 [
0 => ""
1 => "flex-row--responsive-sm"
2 => "flex-row--spacing-ms"
]
"attrs" => []
"light" => true
]
]
"bg" => "white"
"text_color" => "none"
"bg_img" => false
"bg_img_size" => "cover"
"bg_img_pos" => "center"
"padding_top" => "sm"
"padding_bottom" => "sm"
"top_edge" => "none"
"top_edge_color" => "section"
"bottom_edge" => "none"
"bottom_edge_color" => ""
"anchor" => ""
"hide" => false
"hide_start" => null
"hide_end" => null
"attr" => array:1 [
"id" => null
]
"classes" => array:4 [
0 => "site-section"
1 => "sm-padding-top"
2 => "sm-padding-bottom"
3 => "bg-white"
]
]
]
"_img" => Closure($image) {#34948
class: "Syltaen\View"
file: "/var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php"
line: "189 to 198"
}
"_s3img" => Closure($path) {#34947
class: "Syltaen\View"
file: "/var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php"
line: "199 to 201"
}
"_imgtag" => Closure($id) {#34946
class: "Syltaen\View"
file: "/var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php"
line: "202 to 204"
}
"_tel" => Closure($tel) {#34945
class: "Syltaen\View"
file: "/var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php"
line: "206 to 208"
}
"_mailto" => Closure($mail) {#34944
class: "Syltaen\View"
file: "/var/www/vhosts/pub.hungryminds.host/httpdocs/wp-content/themes/syltaen/app/Helpers/View.php"
line: "210 to 212"
}
"error_message" => null
"success_message" => null
]