Kan het klimaat je business boosten?

Agenda / Communication / Marketing / News

  • 26/01/2021 14:00
  • Online !

PUB begint 2021 in alle schoonheid! Xavier Damman, cofounder & president van Open  Collective en groot liefhebber van codes (en hoe ze te breken) is de volgende gast van Take a Break with PUB !

Het thema: Hoe kan de industrie deel uitmaken van de oplossing voor de klimaatcrisis?

"Het is niet nieuws dat we de komende jaren onze CO2-voetafdruk drastisch zullen moeten verminderen. Wat minder duidelijk is, is de impact op de reclame. Laten we eerlijk zijn, de meeste reclame is erop gericht om ons meer te laten consumeren dan we nodig hebben (en dus meer te laten vervuilen dan we nodig hebben). De reuzen van de technologie en het maatschappelijk middenveld leggen steeds meer beperkingen op om de privacy van mensen te beschermen. Wordt de industrie de volgende tabaksindustrie? Of kan het zichzelf opnieuw uitvinden en deel uitmaken van de oplossing?"

"We kunnen praten over hoe, in een wereld die steeds meer vrij is van reclame, marketing gaat over het ondersteunen van lokale gemeenschappen, hoe burgers minder willen consumeren en meer willen creëren (dus niet met hen praten als consument, maar als medescheppers), hoe bedrijven en instellingen hun eigen media moeten ontwikkelen en bestaande kanalen moeten omzeilen (zie Tesla die zijn PR-afdeling de laan uitstuurt),..."

Wil je meer weten?
Welkom op 26 januari, om 14.00 uur! De conferentie wordt in het Engels gehouden.