Vier nieuwe gezichten bij VO Citizen

News / People

In deze drukke decembermaand wil VO Citizen zijn team nog meer versterken en diversifiëren. Hoe? Door het team aanzienlijk uit te breiden en zijn expertise te vergroten met de verwelkoming van vier nieuwe leden. 

Zo wordt het strategische team versterkt door de komst van Oussama Laouti als Strategic Advisor. Oussama is afgestudeerd in de richting economie en bevolkings- en ontwikkelingswetenschappen. Zijn professionele knowhow bouwde hij op in de wereld van de muziek en de start-ups. Hij is dan ook medeoprichter en hoofd marketing, communicatie en partnerschap van het Brusselse muzieklabel “The New Faces”, producer van Belgische artiesten zoals Kunta en ondernemer sinds zijn 18 jaar.

Gabriella Bianchini vervoegt zich bij het projectmanagementteam als Project Developer. Ze volgde een opleiding marketing en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de internationale handelswereld en managementsector, en dat in verschillende domeinen zoals B2B, design, kunst en luxe.

Tot slot verwelkomt het projectmanagementteam ook twee juniors: Alessandra Van Herstraeten en Tarik Krafft gaan aan de slag bij VO Citizen als Junior Project Assistants.

 

Op de foto, van links naar rechts : Alessandra Van Herstraeten - Tarik Krafft - Gabriella Bianchini - Oussama Laouti