Jan De Moor en Tom Motmans schuiven plaats op bij Clear Channel

News / People

Jan De Moor

Jan De Moor


Tom Motmans, huidig managing director van Clear Channel België en Nederland, wordt chief operating officer voor Clear Channel Europe. Jan De Moor, huidig CFO van Clear Channel België en Nederland, volgt Motmans op als managing director België. “Na de lancering van Clear Channel Outdoor als onafhankelijke, beursgenoteerde onderneming met nieuwe aandeelhouders en een nieuwe onafhankelijke raad van bestuur is het juiste ogenblik aangebroken om een aantal wijzigingen door te voeren en de organisatie klaar te maken voor het volgende hoofdstuk,” klinkt het bij Clear Channel België.
TomMotmansClearChannel

Tom Motmans


Tom Motmans zal in zijn nieuwe rol een selecte groep landen, waaronder België en Nederland, aansturen en verantwoordelijk worden voor finance, governance en transformatieprojecten binnen de nieuw gecreëerde Europese regio. “Deze nieuwe structuur zal ons klaarmaken om beter dan ooit te voldoen aan de snel veranderende noden van onze klanten en partners en de drijvende kracht te zijn in de transformatie van de OOH sector. Ik kijk er naar uit om hieraan mijn steentje bij te dragen vanuit mijn rol in het Europese Exco en bouwend op mijn ervaring van de voorbije 8 jaar in België en Nederland,” licht Motmans toe. “Mijn opvolging bij Clear Channel België wordt verzekerd door Jan De Moor, die al 5 jaar binnen het directiecomité van Clear Channel België meeschrijft aan ons succesverhaal. Jan is een zeer goede business partner en ik ben er van overtuigd dat hij de juiste man is om de toekomst van onze organisatie in België mee vorm te geven.”
Jan De Moor is sinds november 2014 werkzaam bij Clear Channel als CFO voor België, en vervolgens ook voor Nederland. Daarvoor bekleedde hij financiële functies bij onder meer NextiraOne (Dimension Data) en Dell. Hij behaalde zijn MBA aan INSEAD en zal met zijn ervaring in technologie verder inzetten op de digitale transformatie van Clear Channel België. De overgang zal per onmiddellijk ingaan.