Michel De Baer Jonge Ondernemer Oost-Vlaanderen

Awards / News / People

Michel De Baer, CEO en oprichter van OMcollective, wint de JCI award ‘Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar 2020-2021’. Hij dingt zo ook automatisch mee naar de nationale award. Die finale vindt plaats op 20 mei 2021.

JCI, Junior Chamber International, verenigt al sinds 1915 high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar om zichzelf en de wereld om hen heen te verbeteren. In Vlaanderen is JCI actief in 40 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. Ze werken er samen aan straffe business projecten, interessante vormingen, gemeenschapsprojecten en internationale congressen. Met de jaarlijkse award van Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer bekroont JCI Oost-Vlaanderen de succesvolste ondernemer tot en met 40 jaar. Op die manier willen ze sterk ondernemerschap van ‘jonge’ mensen duidelijk in de verf zetten en bekronen. JCI Oost-Vlaanderen wil met deze award de jonge ondernemer een podium geven, om er zo mee voor te zorgen dat hij/zij zijn/haar eigen grenzen nog verder durft te verleggen en zich hierbij gesterkt voelt.

JCI heeft Michel De Baer tot winnaar verkozen en haalde het van twee andere sterke kandidaten, Matthias Browaeys van WinWinner en Dieter Debels van RetailSonar. Michel De Baer, CEO OMCollective: ‘Voor het bedrijf en mezelf is het ongelooflijk om deze award in ontvangst te mogen nemen. Het is voor ons een erkenning, als digitaal bureau en een erkenning voor al onze klanten waarvoor we ons elke dag 200% inzetten. We proberen steeds te innoveren en het beste digitale bureau voor onze klanten te zijn en de beste werkgever voor onze mensen. Deze award geeft me de nodige bevestiging om dit pad verder te bewandelen.’