♥️ Reizen Meyers op blind date in Turkije

Communication / News

Single en daar wil je verandering in brengen? Lijkt blind trouwen je een té grote stap, dan is blind daten misschien wel een optie. Ter gelegenheid van Valentijn lanceert reisagent Yves Meyers daarom een speciale matchmaking trip voor singles die graag de liefde van hun leven willen ontmoeten.

Reisbureau Reizen Meyers uit Hasselt viert dit jaar zijn 20e verjaardag. Liever dan een groot feest ter ere van die mijlpaal pakt zaakvoerder Yves Meyers graag uit met nieuwe initiatieven die mensen een warm hart toedragen. “Geen betere dag toch dan Valentijn om ook voor singles die de liefde van hun leven nog niet gevonden hebben, een perspectief op een leuke relatie te bieden. Het concept is eenvoudig,” licht Yves Meyers toe.

“We zijn op zoek naar twintig vrijgezellen, tien mannen en tien vrouwen tussen de 25 en 45 jaar om in oktober naar het zonnige Turkije te vertrekken. Naast een verblijf in een prachtig 5 sterrenresort organiseren we diverse leuke activiteiten, zodat je volop kan speeddaten. En wie weet kan je volgend jaar bij Valentijn ook een cadeautje kopen!”

De liefde nog niet gevonden? Inschrijven voor dit reisje kan via de website van Reizen Meyers.