✨Astro PUB: de jobs van de toekomst, of toch voor 2022

Communication / News

Gelooft u in astrologie en sterrenbeelden? Vanwaar bent u, van Venus of van Mars? Of van een andere planeet? Mythische waarheid of menselijke fantasie, deze twaalf beroepen staan alvast wél in de sterren geschreven. Dreamleader, trendsetter of D&I manager… aan u de keuze.

Data cruncher

Data genoeg in deze wereld. Maar welke data moet je gebruiken, op een bepaald moment op de juiste plaats voor de juiste doelgroep? Hoe ‘vertaal’ je data en welke analyses zijn interessant voor de creatieve en strategische teams? Welke vorm krijgen je rapporten? Bronnenmateriaal, analysetools én kennis van wat je interne of externe klanten met die data doen zijn essentieel. De dank na elk geslaagd project zal groot zijn.

XR information designer

Van de onnozele 3D-brilletjes tot de meest geavanceerde en vernuftige tools voor immersieve ervaringen. XR of Extended Reality, dat is virtual reality, augmented reality and far beyond all that. Je ontwerpt concepten en prototypes die potentiële voordelen van XR verkennen.  En natuurlijk ben je een (menselijke) missing link tussen idee en uitvoering, tussen droom en werkelijkheid.

Blockchain architect

Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met R&D-teams en helpt blockchain in te brengen in het bouwen en ontwerpen van oplossingen die gebruik maken van cross-asset frameworks en concepten. Meer nog, je werkt ook aan innovaties en creëert prestatiestandaarden voor het beoordelen van nieuwe oplossingen. Niets met communicatie of reclame te maken, dacht u? Denk eens iets anders. Blockchain heeft communicatie als smeermiddel, en dat kan leiden tot nieuwigheden die wachten om door jou te worden ontwikkeld of verbeterd.

[...] Meer profielen ontdekken? Lees het volledige artikel in PUB MAGAZINE