🏆 Dolfijnenjacht in Cannes is geopend

Agenda / Awards / Media / News

De 11e editie van de Cannes Corporate Media & TV Awards beloont de beste bedrijfsfilms, online media, documentaires en reportages met een felbegeerde Dauphin Trophy. Het festival nodigt regisseurs, sponsors, bureaus, tv-zenders en studenten van over de hele wereld uit om deel te nemen aan hun producties in de competitie.
De Cannes Corporate Media & TV Awards beginnen een nieuw decennium met de uitreiking van de Gold, Silver en Black Dolphins op 24 september in het Palm Beach Cannes. De winnaars worden in juli en augustus geselecteerd door een deskundige jury, onder wie Oscar- en Emmy-winnaars en marketing- en communicatiespecialisten.
Twee nieuwe categorieën dit jaar zijn "Branded Content" en "Best Sound Design" onder Arts & Crafts Production. Daarnaast werd in de sectie Documentaire en Speelfilm het zeer actuele thema duurzaamheid belicht met de categorie "Milieu, Ecologie en Duurzaamheid".

Tijdens de prijsuitreiking op 23 en 24 september krijgen de deelnemers aan het festival de gelegenheid om te luisteren naar toespraken over het laatste nieuws uit de filmindustrie en de media. Daarnaast zal het mogelijk zijn om alle geregistreerde producties in de mediatheek te bekijken om een idee te krijgen van de trends in de sector. 
Alle informatie over de categorieën, het inschrijvingsgeld en de deelnemingsvoorwaarden is te vinden op www.cannescorporate.com.