🏆 Nu inschrijven voor BeCommerce Award for Innovation

Awards / News

Op donderdag 14 mei organiseert BeCommerce, de Belgische vereniging zonder winstoogmerk voor e-commerce, de 15de editie van de BeCommerce Awards. Deze Awards belonen de beste Belgische e-commerce websites en vinden plaats bij Dolce La HulpePUB is dit jaar partner van de BeCommerce Awards, meer bepaald voor de BeCommerce Innovation Award, vanuit de overtuiging dat innovatie deel uitmaakt van een langetermijnvisie op marketing en communicatie. Ook de BeCommerce Advertising Campaign Award is uiteraard een gegeerde onderscheiding (zie hieronder voor de volledige lijst van categorieën).

Inschrijven kan tot woensdag 25 maart, cases dienen te worden ingestuurd voor donderdag 2 april. Door deel te nemen aan deze wedstrijd leveren bedrijven een bijdrage aan de stimulering en promotie van het e-commercelandschap in België. De genomineerden en winnaars krijgen een brede zichtbaarheid en onderscheiden zich van andere spelers uit de sector. De deelnameprijs bedraagt €250, ongeacht het aantal categorieën waarin men meedoet. En bedrijven hoeven niet aangesloten te zijn bij BeCommerce om te mogen deelnemen. Meer zelfs: door deel te nemen ontvangen webwinkels een gratis lidmaatschap voor 2020. Het BeCommerc-lidmaatschap is, terzijde, de eerste stap in het proces om het BeCommerce Trustmark te verkrijgen.Een professionele jury, met Bernard de Wasseige als voorzitter, zal de winnaars selecteren op basis van specifieke criteria. Het publiek zstemt mee. Elke deelnemer heeft dus een reële kans om een prijs te winnen, ongeacht zijn grootte. De lijst van de verschillende categorieën: 
- BeCommerce Start-Up Award
- BeCommerce Consumer Journey/UserX Award
- BeCommerce Cross-Border Award
- BeCommerce Duurzaamheidsprijs
- BeCommerce Innovation Award
- BeCommerce Omnichannel Award
- BeCommerce Advertising Campaign Award
- BeCommerce Marketplace Award
- BeCommerce Payment Award
- BeCommerce Logistics Award

en twee speciale prijzen:
- Special Jury Award
- Special Public Award

Inschrijven kan op de website van BeCommerce.

Inschrijven kan tot woensdag 25 maart, cases dienen te worden ingestuurd voor donderdag 2 april. De awardshow vindt plaats op 14 mei 2020 onder de titel 'The Rise of E-commerce.

(Foto Markus Spike/Unsplash)