🏆 Uw corporate video op het grote scherm?

Awards / News

Elk jaar steken AP Hogeschool Antwerpen en televisiezender Kanaal Z/Canal Z de handen uit de mouwen om op de Video Experience Day, het voormalige Belgian Corporate Video Festival, de meerwaarde van videocommunicatie in de kijker te zetten. Het event is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de grootste nationale evenementen op het gebied van corporate video. 

In 2019 ontving dit video-evenement maar liefst 250 inzendingen en verwelkomde het meer dan 500 bezoekers. De 21ste editie van de Video Experience Day vindt plaats op dinsdag 9 juni 2020 in Kinepolis Brussel. Nieuw vanaf dit jaar is dat de genomineerden hun videoproductie in het namiddagprogramma presenteren voor een professionele jury en een divers publiek van bedrijfsleiders, videoproducenten, marketeers en communicatieprofessionals.

Heeft uw organisatie recent een of meerdere corporate video’s gerealiseerd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Of kent u nog bedrijven, overheden of ondernemingen die recent een videoproductie hebben laten maken? Een video (of video‘s) inschrijven kan tot en met zondag 15 maart 2020. Kandidaten kunnen een van de elf awards in de wacht slepen en kans maken op een van de twee special awards.