🏆 Van brands naar Best Brands

Best Brands / News / Research

Merken die zowel op financieel als op emotioneel vlak hoog scoren. Merken met succesverhalen die bewijzen dat je op elk moment succesvol kunt zijn, dankzij relevante inzichten en innovatieve merkconcepten. Dit zijn de merken die de Best Brands Awards vereeuwigen.

Dankzij een online multisectoraal onderzoek van GfK in verschillende landen (incl. België) met meer dan 5.000 respondenten werd dit jaar een ranking van de Best Brands opgesteld. Met andere woorden, 350 merken uit 21 verschillende sectoren werden onder de loep genomen: Alcoholische Dranken, Automobielindustrie, Schoonheidsproducten, Consumentenelektronica, Doe-Het-Zelf, Huishoudelijke Apparaten (groot), Huishoudelijke Apparaten (klein), Energie, Financiële Diensten, Brandstof, Voedsel, IT, Verzekeringen, Niet-Alcoholische Dranken, Petfood, Retail Fashion, Retail Food, Retail Hi-Fi Electro, Telecom, Telecom Operators, Toerisme. Het zijn de consumenten die kiezen.

Word een best brand

Waarom een Best Brand worden? Om de KPI’s van uw klant te verhogen, een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de consument en te profiteren van een verhoging van de klantenwerving en -retentie.

Resultaten

Benieuwd welke merken dit jaar de Best Brands Awards 2020 wegkaapten? Bezoek pub.be deze avond om 18 uur, want dan maken we de winnaars bekend.