🏆Deadline Gerety Awards verlegd naar 17 april

Awards / News

De Gerety Awards hebben de termijn voor de nominaties verlengd. De oprichters van Gerety leggen uit: "Met het oog op de voortgang van het coronavirus (Covid-19) pandemie hebben we de nodige stappen gezet om online en op afstand te kunnen oordelen. Wat we met de Gerety willen bewijzen is het belang van vertegenwoordiging. Wanneer de vrouwen beslissen welk werk het meest overtuigend spreekt, denk ik dat we verbaasd zullen zijn hoeveel interessanter ons idee van een succesvol werk is, en wat er van de persoon die het doet wordt."
De Gerety Awards, die in januari 2019 werden gelanceerd, schrijven geschiedenis doordat het de eerste keer is dat een jury wordt samengesteld om de beste reclame - alle reclame, niet alleen die voor vrouwen - te selecteren door middel van het vrouwelijk prisma. Vrouwen zijn goed voor 80% van de aankoopbeslissingen, wat een relevante maatstaf is voor de realiteit van de markt, terwijl ze een industriestandaard corrigeren: overwegend mannelijke jury's.
De uiterste datum voor de oproep tot het indienen van aanvragen is 17 april 2020. Alle soorten media worden geaccepteerd in elk van de 10 categorieën die CUTS worden genoemd (zoals een diamant): Media, Innovation, Entertainment, Communication, Craft, Experience, Works for Good, Health, Pharma en Portfolios. Alle reclamecampagnes die sinds januari 2019 en de deadline lopen, komen in aanmerking en zullen worden beoordeeld op basis van twee criteria: de originaliteit van het idee en de uitvoering ervan.

Voor meer informatie:www.geretyawards.com