De koers blijft van LDV United en Het Nieuwsblad


Crea / News

HNB_print_Edward[3]

Het nieuwe wielerseizoen komt eraan en België maakt zich op voor een legendarisch wielerjaar. Tom Boonen koestert historische ambities in zijn laatste jaar als renner, Greg Van Avermaet heeft de vorm van zijn leven te pakken én een nieuwe generatie hongerige wielerwolven is klaar om op te staan.

De nieuwe campagne van LDV United voor Het Nieuwsblad belicht dan ook het aanstormende talent dat ons land rijk is. Zij zorgen ervoor dat de koers van ons blijft en Het Nieuwsblad zorgt ervoor dat je hier niets van mist. Je beleeft wielergeschiedenis wanneer ze geschreven wordt. Drie grote talenten werkten mee aan de nieuwe koerscampagne. Tiesj Benoot, Laurens De Plus en Edward Theuns tonen wat de nieuwe generatie doet en laat om het helemaal te maken. Ze gaan vol voor glorie. Op hun manier. Een generatie gevormd door ons roemrijke wielerverleden, maar ook door de technologie van het heden. Jonge kerels die leven voor hun sport en dit graag delen met het grote publiek.

Het resultaat ontdek je in de vorm van printadvertenties, tv-spots (15 en 35 seconden) en een online film (55 seconden, zie hieronder). De muziek werd speciaal voor deze campagne gecomponeerd.

Credits:

Client: Het Nieuwsblad
Contacts: Julie Bruggeman, Dries Vereecke, Sarah Meert
Agency: LDV United
Account Team: Dimitri Mundorff, Julie Oostvogels, Jilze Gerritsen
CD: Kristof Snels
Creation: Dries De bruyn
Creation: Dennis Vandewalle
Design: Jeffrey Uten
Film Production Company: Czar
Director: Kenneth Mercken
Photographer: Toon Aerts
Sound production: Roundhouse
Radio production: Cobra