DirectLease en Gamma steken leasing in de lift


Marketing / News

directleaseLeasing voor particulieren zit in de lift. DirectLease gaat deze herfst in zee met Gamma om een lease-formule voor particulieren aan te bieden. Voor 178 € per maand kan je bij Gamma al een Opel Karl Rocks leasen. « Privé-leasing is een groeiende trend en we vinden het dan ook opportuun om onze klanten deze uitzonderlijke actie aan te bieden. Met DirectLease hebben we een zeer betrouwbare partner om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag van klanten. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zijn zij hier de specialist in, » aldus Werner Van Gansbeke, marketing en communicatie directeur Gamma België.

Net als vorig jaar is Opel leverancier van de leaseauto. Het gaat deze keer om een vijfdeurs Opel Karl Rocks. Het type leasecontract betreft een operationele leasing zonder aankoopoptie voor een periode van 36 maanden en inclusief 10.000 kilometer per jaar. Alles is inbegrepen in de huurprijs van 178 € per maand: alle taksen, verzekeringen, onderhoud, herstellingen, banden en pechbijstand in België. Enkel brandstof en eventuele bekeuringen alsook meer gereden kilometers zijn voor rekening van de klant. Bij 13 geselecteerde Gamma-winkels kunnen bezoekers vanaf 13 september gedurende zeven dagen de Opel Karl Rocks komen bekijken en er al hun vragen in verband met de wagen en de leaseformule voorleggen aan de aanwezige DirectLease-medewerkers. De 13 deelnemende winkels zijn Aarschot, Anderlecht, Genk (Hasseltweg), Gent (Maïsstraat), Jumet, Kampenhout, Lier, Machelen, Meerbeke, Overijse, Roeselare, Schelle en Turnhout.

De campagne zal langs zowel online als offline uitgerold worden. Zodra de voorraad van 250 wagens op is, is de campagne afgelopen.