GDPR, wat en hoe in 2021?

Agenda / News

  • 21/01/2021
    00:30 - 01:15
  • Online!

Elke maand zal eén van BAMs vier partners uit de BAM Legal Expert Group (LEG) een webinar presenteren van 30 minuten, gelinkt aan een jurdisch onderwerp binnen marketing. Op 21 januari is dat Charlotte De Raef, senior associate bij KOAN.

Het eerste LEG Webinar van 2021 zal gaan over ‘Targeting op social media en GDPR’. Deze technieken maken het mogelijk om op sociale media gerichte campagnes te voeren naar een specifieke doelgroep, vaak met persoonlijke gegevens van de gebruikers. Aangezien er in september 2020 nieuwe richtlijnen zijn gekomen rond de gebruikers op sociale media, zal u tijdens dit webinar een volledig overzicht krijgen van richtlijnen.

De Raef is senior advocaat binnen het team TMT & IP. Zij staat Belgische en Internationale bedrijven bij die actief zijn in media, de farmaceutische sector, automobielsector, voedingssector, enz. Haar expertise richt zich op de bescherming van de privacy en persoonsgegevens, informatie- en communicatietechnologieën, intellectuele eigendom en handelspraktijken.

Het online webinar zal doorgaan in het Frans en wordt gevolgd door een Q&A-sessie. Inschrijven kan via de website van BAM.