House of HR krijgt nieuwe CEO


News

Rika CoppensDe raad van bestuur van House of HR maakte vandaag bekend dat Jérôme Caille, de huidige ceo, het bedrijf verlaat en opgevolgd wordt door Rika Coppens.

« Jérôme Caille heeft House of HR de afgelopen 3,5 jaar aangestuurd en was samen met zijn team verantwoordelijk voor de snelle groei en de bijzonder goede resultaten. We zijn hem daar erg erkentelijk voor, » zegt Conny Vandendriessche, mede-oprichter van Accent en House of HR, uit naam van de raad van bestuur. « Jérôme wil nu meer tijd besteden aan zijn familie en dat respecteren we. »

Caille wordt opgevolgd door Rika Coppens, die al sinds een jaar onafhankelijk bestuurder is bij House of HR. « Rika heeft niet alleen de juiste achtergrond en ervaring, maar we zijn ervan overtuigd dat ze ook de geschikte persoonlijkheid heeft voor deze complexe functie, » zegt Vandendriessche. « Ze kent het bedrijf ondertussen en combineert uitgebreide commerciële managementservaring met een diepgaande financiële kennis. Zeer belangrijk gezien de sterke groeiambities van de groep. »

Tot voor kort was Coppens actief als ceo van EFR Group BV en studeerde in 1996 af als handelsingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven. Ze startte haar carrière bij PWC waar ze werkte als bedrijfsrevisor. Vervolgens werd ze cfo van Bureau van Dijk Computer Services NV in 2002 en van Zenitel NV in 2005. Ze werd deel van de Raad van Bestuur en voorzitter van het Audit Comité van House of HR in mei 2016.

Vanwaar nu de keuze voor House of HR? « Het afgelopen jaar heb ik als lid van de Raad van Bestuur het ondernemerschap van HOHR erg leren waarderen. Het is dankzij dit ondernemerschap dat het bedrijf zo sterk is gegroeid. Ik voel me dan ook vereerd om deel te kunnen uitmaken van dit zeer gemotiveerde team en hoop dat we samen verder kunnen groeien, ondermeer door te blijven bouwen aan de digitale strategie, » zegt Coppens.