Jada Events opent varend Pop-up Sterrenrestaurant

Communication / News

Jan en Danny van Jada Events zagen de afgelopen maanden zo goed als alle geplande bedrijfsevenementen van maart tot en met het einde van het jaar geannuleerd of verschoven worden naar volgend jaar: een fors verlies. Om het moraal positief te houden komen ze nu naar buiten met een sterrendiner op het water, en dit tijdens het weekend van 15 augustus. Ze sloegen de handen in elkaar met sterrenchef Olivier de Vinck van het Antwerpse restaurant Kommilfoo en met het nieuwe schip Blue Rhapsody van Battoo.

Drie dagen ontvangen ze gasten aan boord van het 85 meter lange schip met een glas champagne, gevolgd door een exquise 4-gangendiner met vertrek aan het Havenhuis. Tijdens het diner maakt de Blue Rhapsody een tocht door de Antwerpse Haven en verschijnt Olivier de Vinck even aan uw tafel. Het decor van uw diner wijzigt voortdurend op deze varende evenementenlocatie, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Pop-up Sterrenrestaurant.

Normaal gezien ontvangt Blue Rhapsody comfortabel 600 gasten, maar nu laten Jan en Danny maar maximaal 200 gasten toe per dag, volledig corona-proof met voldoende afstand tussen de tafels en verdeeld over twee. Het moet een exclusieve beleving worden, waarmee je bovendien een aantal partners uit de evenementensector en horeca ondersteunt in deze ook voor hen moeilijkere tijden.

Tickets kunnen geboekt worden op www.sterrendinerophetwater.be voor €179 per persoon. Je kan er ook terecht met grotere groepen, in Rhapsody Bubbels van 10 personen per tafel.

Foto © Robert Aarts Photography