Lovo films telt vier nieuwe regisseurs


Lovo Films

News

Lovo Films

(c) Lovo Films

Lovo films stelt haar vier nieuwe regisseurs voor, die allemaal exclusief door Lovo in België worden vertegenwoordigd. Als eerste nieuw talent stelte Lovo Laurens Jans voor, 25 jaar en pas afgestudeerd aan de Luca School of Arts. Na drie kortfilms die op verschillende festivals werden geselecteerd (Leuven, Parijs, Amsterdam, Malta, ...) heeft hij Jans verschillende commercials geregisseerd voor Lovo waaronder een AWSR campagne (20something), DG Environment (Mostra) en Kinder Bueno (Havas Brussels). Hij heeft juist een vierde project binnen, meer nieuws volgt binnenkort.

Laurens Jans

Laurens Jans

Ook de Nederlandse regisseur Hesdy Lonwijk maakt nu deel uit van het Lovo-team. Hij is al bekend op de Belgische markt met campagnes voor Stubru, Orange en DKV (produced by Wenneker). De nieuwe samenwerking start direct met een sensibiliseringscampagne voor FamousGrey.

Hesdy Lonwijk

Hesdy Lonwijk

Tot slot zijn er nog Augusto Fraga en Paco Cruz. Fraga is een zeer gereputeerde regisseur die voor internationale merken en producties werkt. Zijn werk focust hoofdzakelijk op emoties, sterke visuals en een frisse benadering van kleur.

...et de Paco Cruz.

augusto fraga

Augusto Fraga

Paco Cruz

Paco Cruz

Cruz is vooral een comedyregisseur die graag gebruik maakt van een brede visueel taal (cgi, stopmotion, ...).

 

Benieuwd naar hun werk? Al hun films zijn te zien op de website van Lovo.