LVTPR verwelkomt nieuwe PR-consultants


News

lvtprPR- en communicatieadviesbureau LVTPR breidt het Belgische team uit met twee nieuwe Junior PR-consultants: Alix Ostyn (24) en Charlotte Van Acker (25). Ostyn versterkt de rangen van het Consumer & Brands-team, terwijl Van Acker zich focust op de Business & Technology-klanten. « LVTPR is in België de afgelopen jaren ontzettend gegroeid, » vertelt Karolien Hessels, managing director van LVTPR België. « Het gaat de laatste tijd erg snel. Als ik terugkijk op enkele jaren geleden, werken we nu met dubbel zoveel medewerkers. Het maakt me trots dat we zo hard groeien en ik heb het vertrouwen dat deze trend zich de komende jaren verderzet. Met Alix en Charlotte erbij kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en ze van A tot Z begeleiden. »

Na haar masterstudie Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Gent koppelde Ostyn nog een advanced master Innovation & Strategic Management aan de Solvay Brussels School of Economics and Management aan haar opleiding. Na haar studies deed ze stage bij Henkel als Corporate Communications Assistant, waar ze zich vooral toegelegde op interne communicatie. Bij LVTPR werkt Ostyn op Consumer & Brands-klanten, waaronder HelloFresh, iCandy, Logitech, Transcontinenta en Swarovski Optik.

Van Acker behaalde aan de Universiteit Gent een master Duitse taal- en letterkunde, gevolgd door een master Europese studies. Nadien deed ze ervaring op tijdens een stage bij Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere, waar ze onder meer pers- en mediarelaties onderhield. Als Junior B2B-marketeer bij het Gentse Cantab Marketing Services raakte Charlotte vertrouwd met de IT-sector, en dat breidt ze nu bij LVTPR België verder uit. Van Acker biedt ondersteuning op de klanten BSA, Cellularline, Honeywell, Veeam en XXImo.