Margot Lannoy nieuwe country manager Panasonic


News

margotlannoyPanasonic Computer Product Solutions heeft Margot Lannoy aangesteld als de nieuwe country manager Benelux. In deze functie wordt ze verantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van de commerciële strategie voor Panasonic Computer Product Solutions Benelux. Hierbij zal vooral ingezet worden op het verder uitbouwen van het partnernetwerk in de Benelux, het verder ontwikkelen van nieuwe sectoren zoals logistiek en transport en het verstevigen van de huidige marktpositie in de Benelux.

Margot Lannoy werkt ruim zes jaar bij Panasonic als key account manager waarbij ze zich vooral toelegt op projecten voor nuts-, transport- en logistieke bedrijven. Samen met het partnernetwerk van Panasonic ontwikkelde, implementeerde en realiseerde ze reeds verschillende projecten voor onder andere ORES, Creos en Fluxys. Daarnaast was ze ook verantwoordelijk voor de succesvolle ontwikkeling van de nieuwe groeisectoren logistiek en transport met projecten voor onder andere PostNL en de NMBS. Voor haar carrière bij Panasonic was ze actief als account manager bij Ricoh België.

Margot Lannoy: « Panasonic Computer Solutions heeft een sterke positie in de Benelux in diverse sectoren zoals defensie, field service, engineering, maintenance, telecom en utilities. In mijn nieuwe functie wil ik me dan ook vooral richten op het versterken van onze partnerships in deze sectoren en het verder uitbouwen van sectoren zoals logistiek en transport. Ons recente project bij PostNL is daarbij reeds een mooi succesverhaal. Daarnaast willen wij ons meer richten op het aanbieden van totaaloplossingen, in samenwerking met onze partners. »