Mediaplus verstevigt internationale positie


Mediaplus

Communication / News

MediaplusDe internationalisering van de Mediaplus Group - onderdeel van Serviceplan - gaat met grote stappen vooruit. Door twee recente investeringen in Spanje en Rusland is  Mediaplus Group nu vertegenwoordigd in 32 landen. In de EMEA-regio bieden nu meer dan 1.500 werknemers de Mediaplus-service. Expansie in Azië en de Verenigde Staten behoort tot de volgende plannen.

« Het volledige Mediaplus team heeft fantastisch werk geleverd, » vertelt Andrea Malgara, managing director van de Mediaplus Group. « De voorbije maanden hebben we continu gewerkt aan de verdere internationalisering van de Mediaplus Group en we zijn dan ook erg blij dat we nu aan klanten in 32 landen een sterke en uniforme dienstverlening kunnen aanbieden. Het was en is nog steeds belangrijk dat alle Mediaplus-bureaus – in België, Duitsland of wereldwijd – hetzelfde DNA en doelstellingen hebben. Wij zijn onafhankelijk. Wij zijn entrepreneurs. En elke werknemer moet onze klanten overtuigen met de sterkste ideeën, met een consistent sterke service en met een gepersonaliseerde strategie. En dat, elke dag opnieuw! »Mediaplus

« De Mediaplus Group is goed op weg om een wereldwijd media-agentschap te worden, » voegt Thilo Krämer, managing director van Mediaplus International, daaraan toe. « Vandaag zie je steeds meer midsize bedrijven internationaliseren. Wij breiden ons aanbod ook uit met dat opzet. De volgende stappen zijn de Verenigde Staten en Azië. En niet alleen nieuwe en opwindende klanten over de hele wereld maken ons gelukkig, we houden ook van de nieuwe internationale samenwerkingen met de vele nieuwe collega’s. »

De Mediaplus Group wordt in heel wat landen buiten België en Duitsland vertegenwoordigd: Noorwegen, Finland, Zweden, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Polen, Tsjechië, Slovakije, Slovenië, Roemenië, Bulgarije, Kroatië, Servië, Bosnië, Montenegro, Macedonië, Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Oekraïne en Wit-Rusland.