Met PUB gratis naar TikTok Fest in Starsky Club

Media / News

Starsky, dat zich opwerpt als TikTok agency, organiseert op zaterdag 7 augustus een eerste TikTok fest in de eigen Starsky Club in Londerzeel. Starsky Fest wordt een publieksevent waarop Belgische TikTok-sterren hun fans zullen ontmoeten. U kunt er met PUB gratis naartoe (zie onderaan)!

We weten het allemaal: TikTok blijft sterk groeien. Steeds meer millennials vinden hun weg naar deze door GenZ gedomineerde app. Een paar kerncijfers: jonge gebruikers tussen 8 jaar en 15 jaar spenderen gemiddeld 80 minuten per dag op TikTok. Een gemiddelde gebruiker opent de app gemiddeld 8 maal per dag. 83 procent van de gebruikers zijn content creators en hebben minimaal 1 video gepost. 35,2 procent van de gebruikers is tussen 10 en 19 jaar, 29 procent tussen 20 en 29 jaar (bron: Comscore en Wallaroo). TikTok fests zijn interactieve, fysieke en digitale evenementen voor top creators. Een TikTok fest zit boordevol live activiteiten zoals talk panels, live demonstraties, performances en nog veel meer. Het biedt aan fans de kans om populaire makers te ontmoeten middels meet & greets. Kristiaan Cloots (stichter Starsky en organisator van het eerste Belgische TikTok fest): “Ons Starsky Fest is eerst en vooral een interactief evenement voor iedereen met een voorliefde voor geweldige, entertainende online content. Wij bieden de mogelijkheid om de grootste TikTok-sterren van België live te ontmoeten en om samen content te maken. Starsky biedt Belgische TikTok-makers en fans een veilige, creatieve plek om mekaar te ontmoeten en om unieke herinneringen te creëren in onze eigen Starsky Club. Het event zal te volgen zijn via de belangrijkste socialmediakanalen.”

Een TikTok is bij uitstek een “phygital” event; een mix van physical en digital, legt Cloots uit: "Een platform dat zeer geschikt is om sterke merken te promoten met sprekende en entertainende content en middels een creatieve fysieke aanwezigheid. Aan creatorszijde gaan we aan ongeveer 10.000.000 followers zitten. Tel daar de multiplicatoreffecten van de fans en verschillende media samen bij op en je weet dat je een perfect brand booming-platform hebt.  Afspraak op zaterdag 7 augustus in de  Starsky Club, markt 9 in 1840 Londerzeel.” 


UNIEKE KANS voor marketing professionals: PUB mag in exclusiviteit 10 gratis duotickets wegschenken. De 10 winnaars wonen voor aanvang van het TikTok fest een keynote speech bij met als thema : “Hoe TikTok en celebrity influencers voor booming business van uw merk zorgen.” Wil je kans maken om gratis en vanop de eerste rij dit event mee te maken? En voorafgaand nog een interessante presentatie rondom dit thema mee te pikken? Mail uiterlijk 25 juli uw voornaam, naam en functie naar redactie@pub.be vanuit uw professioneel adres en met vermelding FEST in het onderwerpsveld. Vergeet niet om uw GSM-nummer te vermelden. De winnaars mogen een collega meebrengen en worden persoonlijk verwittigd. Dit aanbod is enkel beschikbaar voor professionals uit de marketing-, communicatie-, media- en advertisingwereld.