Mutant vindt Unizo goe zot

Crea / News

Keer op keer jezelf heruitvinden; Wanneer iets goed is, zoeken hoe het nog beter kan; Dag en nacht voor je klanten klaar staan; En dat allemaal in steeds veranderende economische omstandigheden. Je moet ‘goe zot’ zijn om vandaag de dag nog te willen ondernemen. Vanuit die gedachte vertrekken Mutant en Unizo om de Vlaamse en Brusselse ondernemers te bedanken voor hun inzet.

Het afgelopen jaar was – opnieuw – niet gemakkelijk voor onze ondernemers. Lockdowns, sluitingen, allerlei maatregelen, geen enkele onderneming werd gespaard. “Ook voor ons was het opnieuw een jaar van aanpassen,” zegt Odin Saillé, als oprichter van Mutant natuurlijk zélf ondernemer. “Een bedrijf uit de grond stampen en doen draaien is sowieso al gekkenwerk, en dit jaar was het nog net iets complexer.” En ondanks dit alles zijn onze ondernemers zich 100% blijven inzetten om hun klanten op de best mogelijke manier te bedienen.

Unizo maakt van de Dag van de Ondernemers (19 november) gebruik om die inzet op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten. De campagne bestaat uit een film, print en social waarin we echte ondernemers aan het werk zien. De film begint als een vrij klassieke spot, maar neemt je als snel mee in het dynamische ritme van het ondernemen. Het besluit: bedankt, ondernemers, om goe zot te zijn.

“Om in de ondernemersspirit te blijven, werkten we voor deze productie samen met het jonge, startende productiehuis: Union,” vult Mutant art director Usman Abdul nog aan.

Credits

Agency: Mutant
Brand: UNIZO
Client: Sofie Soons, Katrien Timmermans, Nathalie Quintens
Creative & Strategic Director: Odin Saillé
Design Director: Frank Schouwaerts
Design: Ben Boliau
Copywriter: Olaf Meuleman, Simon Pyson
Art Director: Roxane Schneider, Usman Abdul, Iris Nuyts
Client Director: Emilie Kino
Client Manager: Lina Mertens
Photography: Ines Vansteenkiste-Muylle
Production Company: Union
Director: Romain Habousha
Executive Producers: Xavier Bourgeois, Romain Habousha
Producer: Xavier Bourgeois       
Production assistant: Nina De Taeye
Director of Photography: Willem Jones
AC: Jules Koechlin
Gaffer: Rayan Imoula
Editor: Nick Read
Music: Arnaud Stockbroekx
Sound Design: Arnaud Stockbroekx
Sound engineer: Eliott Puttmans
Sound Post-Production Cy: All wet music
MUA: Nina Vial
Voice Over: Bart Klein
Color Grader: Francois Dubois