Native Nation organiseert influencer event voor TUI


Crea / News

Magical sunset ❤️ #myTUImoment

Een bericht gedeeld door Elien Jansen (@elienjansen) op

Om de nieuwe campagne voor touroperator TUI te lanceren met de nodige toeters en bellen, organiseerde Native Nation vorige week een groot influencer event. In het gebouw van TUI, net naast de luchthaven van Zaventem, tekenden 70 bloggers present om kans te maken op drie last-minute trips naar een onbekende bestemming.

TUI deed een paar maanden geleden een beroep op Native Nation om hen op de social media kaart te zetten. Native Nation riep hiervoor de hashtag #myTUImoment in het leven. De aftrap van de campagne werd begin september gegeven: toen reisden een influencer en een fotografe naar Ibiza, en maakten een fotoreportage die een heel andere kant van Ibiza liet zien. Op die manier werd de nieuwe trend alvast gezet waarbij de focus ligt op inspiratie rond reisbestemmingen en reisverhalen.

Omdat TUI en Native Nation van oordeel waren dat sterke content creators een kans verdienden om TUI mee op de kaart te zetten, organiseerden ze vorige week een groots blogger event op Zaventem. Verschillende influencers kregen een drietal weken geleden een uitnodiging in de bus in de vorm van een boarding pass, hun toegangsticket tot het event  op 23 september waar zij werden ontvangen in een grote loods van TUI. Met tal van props en accessoires konden ze aan de slag om creatieve, knappe of grappige foto’s en video’s te maken en te delen met hun volgers. De drie influencers die de beste foto’s postten op sociale media volgens een jury van Native Nation en TUI, mochten onmiddellijk na het event in de taxi stappen voor een vierdaagse reis met TUI naar Marrakech.

De +70 influencers genereerden op één avond samen meer dan 100.000 likes en bereikten in totaal meer dan 3 miljoen volgers op Instagram, hét kanaal bij uitstek anno 2017 voor iedereen die geïnspireerd wil worden rond reisbestemmingen en reisverhalen.

Vanaf nu zal Native Nation elke maand verschillende influencers op pad sturen om heel verscheidene droombestemmingen in de picture te zetten.