Nico Croes aan de slag bij RCA

News / People

Nico Croes is gestart als de nieuwe business lead bij RCA. Hij verdiende al aardig wat strepen in de agency-wereld. De voorbije twintig jaar werkte hij als communicatiestrateeg bij Groep C & Slangen, als merkstrateeg en account bij Think BBDO en BBDO, als business unit director bij Boondoggle en Wunderman Thompson en als managing partner bij het strategische communicatiebureau Connect. En dit voor een hele rist klanten zoals Škoda, Mercedes-Benz, MIVB, NMBS, Port of Antwerp, Vitaz, ASTRID, Elia, VREG, De Morgen, Defensie, Flanders DC, NAVO, OVAM, Oxfam, Unia, Eleven Sports, KBC, Proximus, Telenet, Solidaris, HUBrussel, Leuven Klimaatneutraal en stad Genk. Om er maar enkele te noemen. Een stevig trackrecord, waarin RCA een nieuw hoofdstuk vormt.

Bij RCA zal hij samen met zijn team instaan voor het business development en client succes, en zal hij samen met het management de samenwerking tussen de verschillende expertcenters binnen RCA versterken. Nico Croes: “Ik hou ervan om een vraag van klanten te ontrafelen en indien nodig te reframen. RCA gaat niet voor one shots, wel voor werken met klanten aan duurzame oplossingen. Oplossingen die verdergaan dan branding, marketing, communicatie of advertising. RCA is zeer ambitieus, en ik ben ongelooflijk gemotiveerd om hierin stevig werk te verrichten.”

RCA is een onafhankelijk bureausysteem voor merken, marketing en communicatie. Het bureau - met vestigingen in Hasselt, Antwerpen, Brussel en Amsterdam- heeft nu al meer dan 180 actieve klanten die blijvend creatief en strategisch uitgedaagd én versterkt worden.