Norvell Jefferson oogst succes in New York


Awards / News

sensualité

De Nederlands-Belgische filmproducent Norvell Jefferson heeft gisteravond op de New York Festivals 7 World Medals gewonnen, 1x Goud, 5x Zilver en 1x Brons. Deze werden uitgereikt in de International TV & Film Awards Competition te Las Vegas.

“Sensualité” is drievoudig winnaar met een gouden, zilveren en bronzen medaille. Voor Associated Weavers (AW), een trendsetter in de internationale wereld van tapijtproducenten, heeft Norvell Jefferson op een opvallende wijze invulling gegeven aan een stand presentatie op Domotex 2017. De inhoud werd gecreëerd door 7 thematische commercials die in een spectaculaire 360 graden projectie werden vertoond. De driemaal bekroonde product film “Sensualité” viel op door het hoogwaardige filmische niveau in combinatie met de speciaal gecomponeerde muziek en maakte daarmee grote indruk. Awards zijn gewonnen in de categorieën Cinematography, Orginal Music en Sales. Daarnaast kreeg ook de product film “Invictus” een zilveren medaille in de categorie Sales en is de Event Film “Domotex 2017” beloond met een zilveren medaille voor Event Venue.

Jefferson kreeg eveneens een Zilveren World Medal voor “Connect Life”. In de categorie Innovation heeft de bijzondere VR-film, voor de combinatie merken ASKO-ATAG, waardering geoogst. Onder de noemer “Connect Life” is door Norvell Jefferson een complete 4D VR- Experience, bedacht en geproduceerd. Deze fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparatuur wilde de nieuwe connectivity feature Connect Life bij het grote publiek te introduceren op de IFA 2016in Berlijn. Het concept bestaat uit een storytelling Virtual Reality film, bekeken door een VR-bril, aangevuld met special effects zoals 3D audio en verschillende geuren om de reis door een mensenleven ondersteund door connectiviteit te ervaren.

In de categorie Public Relations is er indruk gemaakt met de korte film “Ahead of Time”, waarmee hij zilver in de wacht wist te slepen. In opdracht van Sakura Services, leverancier van hoogwaardige medisch laboratorium apparatuur, heeft Norvell Jefferson een film gemaakt die een kijk biedt op de drijfveren en uitdagingen van de mensen die in dit vakgebied werkzaam zijn. Hiervoor is een real- life verhaal vastgelegd waarin direct betrokken specialisten vertellen over de belangrijke rol van Pathologie in kankeronderzoek. De film is gedraaid in een volledig operationeel lab aan de Universiteit van Bern (CH).

https://www.youtube.com/watch?v=WtU4vdZx6wQ&feature=youtu.be