Orange heeft volledige controle met ZEN


Media / News

OrangeVandaag lanceert Orange Belgium 'ZEN', mobiele abonnementen met een vaste bundel van mobiele data, belminuten en onbeperkt sms'en, waarmee de klant altijd de volledige controle over zijn budget behoudt.

De abonnementen Kolibrie ZEN en Dolfijn ZEN bevatten een hele hoop belminuten, onbeperkt sms'en en een bundel voor mobiel internet. Dankzij ZEN heeft de klant volledige controle over zijn maandelijkse budget, omdat zijn uitgaven gelimiteerd zijn (buiten bundel bellen en mobiel surfen is immers onmogelijk). Indien de klant extra belminuten of mobiel datavolume wil, dan kan hij makkelijk extra belwaarde aankopen (5, 10, 15, 20 of 50 €) via de My Orange application, online of in de Orange-shops of supermarkten. Aangekochte belwaarde is 1 jaar geldig en kan gebruikt worden om te bellen (in België en daarbuiten) of te surfen.

Met ZEN kiest de klant voor het comfort van een abonnement (meer belminuten en mobiele data dan met een herlaadkaart en niet constant herladen) met hét grote voordeel van een prepaidformule: hij heeft 100 % controle over zijn budget, want hij kan enkel zijn belminuten en surfvolume gebruiken die in zijn bundel zitten. Wil hij meer of heeft hij meer nodig, dan kan hij extra belwaarde en surfvolume kopen. Op die manier bepaalt de klant zelf hoeveel hij maximaal wil uitgeven.

Kolibrie ZEN Smartphone en Dolfijn ZEN Smartphone zijn twee extra ZEN-tariefplannen met nog meer mobiele data in combinatie met een smartphonedeal: de ZEN-abonnementen kunnen ook gecombineerd worden met Orange Internet + TV in een LOVE-bundel.

« Met ZEN krijgt de klant meer waarde voor z'n geld en houdt hij zijn budget onder controle. Jongvolwassenen willen vaak een nieuwe smartphone en genoeg mobiele data om op elk moment en overal verbonden te blijven, maar hun budget is vaak beperkt, » vertelt Cristina Zanchi, chief consumer officer. « Voor amper 15 € met een Orange Kolibrie ZEN Smartphone-abonnement bijvoorbeeld kunnen ze genieten van geweldige deals op onze smartphones en krijgen ze 1 GB mobiele data, terwijl ze zelf hun budget voor hun uitgaven bepalen. Uit onze studies blijkt ook dat ouders meer geneigd zijn om een abonnement voor hun tieners te nemen, enerzijds uit gemakzucht (geen herlaadbeurten) en anderzijds omdat hun kinderen zo een mooie smartphone krijgen met de mobiele data die ze willen. Met ZEN behouden ouders de volledige controle over de uitgaven van hun kinderen en leren die laatsten op hun beurt hun budget beheren. Gezinnen hoeven zich geen zorgen meer te maken, want met ZEN zijn ze altijd met elkaar verbonden zelfs als hun volume is opgebruikt, dankzij de onbeperkte sms'en en Orange Circle, waarmee ze onbeperkt kunnen bellen naar nummers op dezelfde factuur. Bij Orange investeren we in wat voor de klant echt telt. »

ZENNL