Wordt u de nieuwe buur van PUB (in Pepibru)?

Communication / News

Wie mag zich binnenkort buur noemen van PUB, in de talentenincubator die op de Pepibru-site in Brussel verrijst? Gevestigd in een oude fabriek uit het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw, is er nu al een dertigtal bedrijven die hun creativiteit uitdrukken in een brede waaier van complementaire domeinen van de audiovisuele en communicatie-industrie: digitale marketing, PR, fotografie, geluidsstudiowerk, muziekuitgeverij, artiestenmanagement, productie en postproductie...

Waarom koos PUB zelf voor deze locatie? We zitten op een steenworp afstand van het Zuidstation. We hebben flexibele ruimtes, van 16m2 tot 100m2. En er zijn aantrekkelijke huurtarieven inclusief alle diensten (receptie, internet, vergaderlokalen, postkantoor, onderhoud...).

Dit gebouw heeft natuurlijk een geschiedenis en heeft geen gebrek aan karakter. 14.000 vierkante meter vloeroppervlak slaan bijvoorbeeld een brug tussen het Brussel van de jaren dertig en New York! Onlangs koos de Duitse televisie een deel van Pepibru als decor voor New York-scènes in de serie 'Was zählt'. Het was ook hier dat Stromae zijn bedrijf Mosaert oprichtte. Iedereen vindt zijn plaats in Pepibru. Er worden synergieën gecreëerd tussen de verschillende aanwezige bedrijven. Het is niet alleen het grote zonnige terras dat men deelt. Zoveel gevarieerde know-how laat iedereen toe zich te ontplooien. Er zijn ook bedrijven die een kantoor in Pepibru huren als pied-à-terre in de hoofdstad.Op dit moment zijn er slechts enkele plaatsen nog beschikbaar! Zeven ruimtes wachten op u om uw deuren te openen in het hart van Brussel. Beter dan coworking, want Pepibru biedt stabiliteit en netwerken tegen een aantrekkelijke prijs. Naast het "ieder voor zich"-concept zijn er veel gemeenschapsruimten waar u ideeën, passies en natuurlijk een drankje of een maaltijd kunt delen. De site is gemakkelijk toegankelijk. Wat kan je nog meer vragen? Neem contact op met Yvan Dassy, directeur van Pepibru, die u graag zal inwijden in uw toekomstige ontwikkelingsruimte: info@pepibru.be.