RCA rockt voor Vlaamse overheid en Hard Rock Café

Budgets / News

rock'n roll christopher-brown-614735-unsplashDe afgelopen maand haalde communicatiebureau RCA, gespecialiseerd in onder meer persrelaties en crisiscommunicatie, twee interessante aanbestedingen binnen. “We mogen nu voor de derde keer op rij de Vlaamse overheid begeleiden op het vlak van crisiscommunicatie. Boeiend, want altijd een beetje rock-‘n-roll. Ook heel erg rock-‘n-roll is onze samenwerking met Hard Rock Cafe," zegt Bruno Leyssens, partner bij RCA.
RCA won overtuigend de aanbestedingsprocedure van de Vlaamse Gemeenschap, departement Kanselarij en Bestuur, voor ondersteuning en advies op het vlak van crisiscommunicatie en reputatiemanagement. Het gaat om een raamcontract van 5 jaar waarbij RCA de enige partner is voor de hele Vlaamse overheid in geval van (acute) crisissituaties. In het gunningsverslag loofde de jury de ‘uitgewerkte visie van RCA op crisiscommunicatie en reputatiemanagement die getuigt van veel ervaring, alsook de onmiddellijke beschikbaarheid wanneer dringende bijstand nodig is’. Als vaste partner voor de begeleiding in crisiscommunicatie zal RCA ook mediatrainingen geven en specifieke crisiscommunicatieoefeningen organiseren.
Vlaamse Overheid
Een andere klinkende naam die RCA op communicatievlak mag bijstaan, is Hard Rock Café. Deze legendarische restaurantketen, met Belgische vestigingen in Antwerpen en Brussel, rekent voortaan op de communicatiespecialisten uit Hasselt & Brussel om de banden met journalisten en influencers aan te halen, via de diensten van Sortlist. "De goede relatie van RCA met de pers én de transparante manier van werken gaven de doorslag, met als extraatje een enthousiast rockend presentatieteam."
hard rock cafe
RCA startte de samenwerking met een event voor Hard Rock Cafe Brussel. Daar gaf Steven Van Zandt, gitarist in de E Street Band van Bruce Springsteen, begin juni een exclusieve dj-set voor enkele fans, journalisten en influencers.