UBA kijkt al uit naar de zomer


News

UBAUBA biedt elke zomer verfrissende workshops aan. De zomer is namelijk ideaal om eens dieper in te gaan op een bepaald kennisdomein. Zo leert u vandaag de vaardigheden om klaar te zijn voor morgen.
Op 3 juli zal UBA de focus leggen op Stakeholder Engagement. U wilt leren hoe u de relatie met belangrijke interne en externe doelgroepen kan verbeteren? Hoe u een duurzaam sociaal draagvlak kan creëren voor het ontwikkelen en succesvol toepassen van ideeën? Deze workshop van één dag leert u hoe u hierin succesvoller kan zijn.
De Talent Boost Camp op 12 en 14 juli focust op de 12 rollen van de moderne marketeer en 4 specifieke talenten: Trendwatcher, Innovator, Do-gooder, Storyteller. U ontwikkelt deze vier talenten bij uzelf tijdens interactieve sessies en krijgt hiervoor talrijke hulpmiddelen en inspirerende voorbeelden aangereikt.
Op 21 augustus houdt UBA gaat dieper in op brainstorming. U wilt de bestaande business routine doorbreken en komen tot baanbrekende resultaten? Samen met collega's bouwen aan een nieuwe manier van creatief denken en uzelf overtreffen? De workshop Brainstorm to Results van één dag helpt u meer resultaten uit uw brainstorm te halen.