Vernieuwd bestuur C² klaar voor druk werkjaar

Communication / News / People

C2

Enkele bestuursleden (vlnr.): Florence Muls, Erik Lenaers, Tom Van de Vreken, Eveline De Ridder, Mathieu Van Overstraeten, Haroun Fenaux, Kris Poté en Nathalie Meert

Bij (de Belgische vereniging van communicatiedeskundigen) komen er enkele nieuwe leden bij in de raad van bestuur. Dat zijn: Erika Van Boget (Ketchum), Florence Muls (Interel), Nathalie Meert (freelance communicatiespecialist), Tom Van De Vreken (De Lijn) en Roel Dekelver (Delhaize). Blijven aan als bestuurders : Haroun Fenaux (Proximus), Mathieu Van Overstraeten (akkanto), Erik Lenaers (Weber Shandwick), Bruno Leyssens (RCA) en Sandrine Vandendooren (Degroof Petercam). Bovendien hebben de bestuurleden ook Kris Poté (Capgemini) opnieuw bevestigd als voorzitter, en Eveline De Ridder (Whyte) als ondervoorzitter.

Op het programma van C² staan in het najaar heel wat activiteiten. Op 28 augustus is er om 18u de jaarlijkse zomerdrink in De Kruitfabriek in Vilvoorde, op 18 september is er de workshop “Pitching”, op 25 september om 11.30 uur  heeft het event rond misbruik van nieuwe media plaats bij Roularta in Zellik (Propaganda 2.0), en op 15 oktober de workshop rond “media landscapes”. De jaarlijkse Communications Summit wordt georganiseerd op 26 november bij KBC in Brussel.