Weg met 2021, leve 2022!

Media / News

Het einde van het jaar, dat is altijd een beetje triest... en ook altijd een beetje spannend. Een nieuw jaar is in aantocht! Wij bereiden ons daar goed op voor en hopen van u hetzelfde. PUBNews is er opnieuw vanaf maandag 10 januari 2022. Vier het jaareinde en het begin van het nieuwe jaar op een gezonde, veilige maar vooral vrolijke manier!

Het team van PUB

(Wim) Kersttijd, Winterpret? Vrede op aarde? Nu is de tijd voor licht absurde meligheid. En dan mag de John Lewis-kerstspot niet ontbreken...

(nog steeds Wim) Maar mogelijk zien de komende dagen er bij u iets meer uit zoals in onderstaande spot van de BBC (maar niet nadat iedereen eerst een zelftest heeft uitgevoerd, natuurlijk)...

(Evy) Zei er iemand KALKOEN? Dit jaar zal niemand ons tegenhouden om eens flink uit de bol te gaan op Kerst! Zolang er maar eten is, toch?

(alweer Evy) En nog een tip voor al wie nog geen kerstcadeau heeft... Verwen dit jaar vooral jezelf! *Kerst in je muil*. 

(Philippe) Zoals Noddy Holder van Slade het met uitzinnig enthousiasme zingt: "Look to the future now. It's only just begun!"

(Marine) Ik twijfelde even om All I Want for Christmas Is You met jullie te delen. Van je-weet-wel-wie. Maar omdat ik mijn job au sérieux neem, wens ik jullie fijne feestdagen met de tijdloze Jingle Bell Rock van Bobby Helms... maar dan op mijn manier!

(nog eens Wim, die blijkbaar het laatste woord wil hebben) Niet het beste van David Bowie, maar het slechtste van Bowie is pakken beter dan het beste van vele anderen. En dus: een oorwurm die de rest van de dag blijft hangen. Graag gedaan!