🏆 Websites FCR Media internationaal gelauwerd

Awards / Media / News

Het Deense technologieplatform Mono Solutions heeft zijn ‘Best Mono Website of the Year’ prijzen uitgereikt. Enkele websites gemaakt door FCR Media, een van de marktleiders in digitale marketing voor kmo’s en zelfstandigen binnen België, werden internationaal bekroond.

Van de 6.000 websites die FCR Media intussen al maakte voor haar klanten, gingen 715 websites live in 2019. 45 daarvan maakten kans op een ‘Best Mono Website of the Year’ prijs. Uiteindelijk zijn daarvan vier websites in de prijzen gevallen. Technologieplatform en partner Mono Solutions lauwerde meer bepaald de websites van Kollectiv Negativ, Marthe De Sadeleir, Birgit Gilis en R&A Events

De website van Kollectiv Negativ werd gelauwerd voor “creatief gebruik van het Mono platform” en “beste gebruik van visuals”. Er klonk meer bepaald lof voor het gebruik van webpagina’s die beschermd zijn met een wachtwoord door webdesigner Birgit Van Tichelen, alsook voor hoe innemend haar afbeeldingscarrousel was. De website van Marthe De Saedeleir viel eveneens in de prijzen binnen de “beste gebruik van visuals” categorie, omdat webdesigner Anouk Paulus “subtiel maar effectief” gebruikmaakt van beelden en grafieken. Binnen de categorie “creatief gebruik van lay-out” vielen nog twee websites van FCR Media in de prijzen: de website van Birgit Gilis, eveneens ontworpen door Birgit Van Tichelen, en de website van R&A Events, ontworpen door webdesigner Mathias Morelle.