🏆Creative Belgium Awards: speciale editie

Agenda / Awards / News

Het is beslist: de Creative Belgium Awards worden verschoven van juni 2020 naar september 2020. Deadlines verschuiven mee en vooral: om de bureaus te steunen pakt Creative Belgium de entrance fees aan. Het wordt dus een mini-editie, met minder volk. En vooral met minder kosten voor de bureaus. “Onze belofte om jaarlijks het beste werk van Belgische bodem te bekronen willen we ook in het het huidige moeilijke klimaat blijven waarmaken,” luidt het bij Creative Belgium. "Maar vandaag gaat de prioriteit naar mensen, tewerkstelling, klanten helpen en onze creativiteit ondanks de angst meer dan ooit in te zetten. En over een paar maanden, wanneer alles hopelijk opnieuw opstart, kunnen we weer naar de inzendingen kijken en inschrijven. Die keuze kan dus nog even uitgesteld worden.” 

Creative Belgium geeft nog mee dat de award-uitreiking op 4 september dit jaar eenvoudiger zal zijn en op uitnodiging. De toegang voor de awardshow zal bovendien gratis zijn. Op deze manier helpt Creative Belgium de bureaus om te besparen. “Het Casino van Knokke zal wellicht iets minder blinken dan gewoonlijk, maar de mensen op het podium des te meer,” aldus Jens Mortier.

Isabel Van den Broeck: “Door de award-uitreiking dit jaar gratis te organiseren, willen we aan onze leden een signaal geven. En zijn alle inspanningen die nu van ons gevraagd worden nog een extra reden om straf werk een podium en een warm applaus te geven."

Belangrijke nieuwe data:

Deadline entries: 30 June 2020

Judging week: End of August 2020

Creative Belgium Awards: 4 September 2020 in Knokke