💊Cartamundi en Intracto herontdekken kaartspelen

Communication / News

In moeilijke tijden ontstaan er ook mooie dingen. Nu mensen terug meer terugplooien op elkaar en op het gezin, gaan Cartamundi en Intracto het kaartspel terug onder de aandacht brengen. Via www.stayandplay.cards kan iedereen kaartspellen van over de hele wereld ontdekken en herontdekken. 

Een echte ‘kaartbijbel’ met uitleg bestond nog niet. Aan de hand van vakkundige uitleg en filmpjes worden verschillende kaartspellen stapsgewijs uitgelegd. Doel van de beide firma’s is mensen helpen om van deze tijd het beste te maken. Want ook naast de business as usual hebben ondernemingen een impact op de samenleving. De boodschap is duidelijk: blijf binnen. Stay safe. Stay positive. En daar past een kaartspel zeker bij.

Cartamundi is gekend van zijn merken Bicycle, Fournier, Ace Altenburger, Grimaud en Copag. Voor dit platform staken kenners van de verschillende markten en de experts van de verschillende teams de koppen bij mekaar. Bij lancering van het platform eind maart zijn er in totaal 104 kaartspellen te vinden. De komende weken zullen er bovendien regelmatig nieuwe spellen bijkomen, aangezien ook de gebruikers zelf suggesties kunnen indienen via het platform.

Naast de kennis van Cartamundi voor de spellen werd er met Intracto de geschikte partner gevonden voor de ontwikkeling van het platform. “Toen we een telefoontje kreeg over het project waren we meteen erg enthousiast. Op een crisismoment zoals dit zoek je als onderneming toch ook naar een manier hoe je iets kan terugdoen voor de samenleving. Mensen plooien terug op hun gezin en via deze manier konden we helpen om die tijd aangenamer en nog kwalitatiever te maken,” besluit Pieter Janssens, CEO van Intracto.