Milka en Butik houden de paasmagie alive

Crea / News

Butik en Parlez lanceren een magische Milka Pasen met tips om deze speciale #stayhome Pasen toch sprankelend te maken. “We hebben de oorspronkelijke campagne met live brand experience tijdelijk terug opgeborgen door de uitbarsting van de coronacrisis. Maar dat wil niet zeggen dat er geen brand experience mogelijk is: we maakten er noodgedwongen op heel korte tijd een 100% brand-experience-at-home campagne van. Mensen ondersteunen en inspireren in deze moeilijke tijden hebben we vertaald in een reeks tips om Pasen dit jaar zelfs extra magisch te maken, bij je thuis. Want daar is waar de magie nu te vinden is, vandaar #KeepTheMilkaMagicAlive. Het is de rol voor een merk als Milka om dit te doen, zeker nu,” legt Nico Ruell, founder van Butik Agency, uit.

Het resultaat? Een campagne op Facebook en Instagram met 50 influencers in Vlaanderen en Wallonië die de mensen deze week voor Pasen inspiratie zullen bieden om op de leukste manier hun zoektocht naar paaseitjes te organiseren in hun eigen huis en/of tuin. Daarnaast wordt ook in samenwerking met NRJ dagelijks een wedstrijd gehouden om paaseitjes te winnen.

“NRJ zorgt in deze tijden als radiozender meer dan ooit voor verstrooiing, en we mogen de traditie van Pasen niet zomaar laten voorbijgaan. De zoektocht naar paaseieren is voor vele gezinnen een hoogtepunt. Bovenop het aanbieden van Milka-eitjes voor de zoektocht naar paaseitjes bij de mensen thuis, willen we met NRJ en Milka een lach en een positieve vibe bij de mensen thuis binnenbrengen. We vinden het super dat Milka dit mogelijk maakt,” zegt Nicolas Fadeur, brand manager en directeur programmatie bij NRJ.

“Als merk is het belangrijk om te blijven communiceren, ook tijdens moeilijke tijden,” besluit Jessica Lissens, account director van Parlez. “De communicatie moet relevant, passend en niet-kwetsend zijn. Aan deze criteria wordt met deze campagne voldaan. De campagne biedt mensen inspiratie om Pasen in de huidige omstandigheden op de leukste manier in te vullen.”