💊Puratos en Bakeronline bieden gratis webwinkels aan voor bakkerijen

Communication / News

Puratos, internationale producent van ingrediënten voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector, en Bakeronline, een Belgische start-up, hebben hun krachten gebundeld om bakkers te helpen hun dienstverlening aan klanten uit te breiden nu ze geconfronteerd worden met de uitbraak van het coronaviru. Vanaf deze week bieden Puratos en Bakeronline aan bakkerijen de mogelijkheid om hun webwinkel gratis te lanceren. Daardoor kunnen consumenten hun producten online bestellen, betalen en ter plaatse snel afhalen, wat bijdraagt aan ‘social distancing’. Dit initiatief ondersteunt de inspanningen van de overheid om de verspreiding van het virus tegen te gaan, terwijl het klanten ook helpt om toegang te blijven hebben tot voedzaam en gezond eten.

Bakeronline is een tool die bakkers toelaat om gratis gepersonaliseerde webshops te creëren waar klanten gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Via Bakeronline krijgen klanten een overzicht van de beschikbare producten, duidelijke productbeschrijvingen en informatie over allergenen. Zodra ze hun keuze hebben gemaakt kunnen klanten online betalen en kiezen wanneer ze hun bestelling willen afhalen.

Naast het feit dat klanten 24/7 kunnen bestellen zal het online bestelsysteem het voor bakkerijen makkelijker maken om hun bestellingen te beheren en preciezer te reageren op de vraag. Bovendien hoeven klanten niet in de rij te staan: bij aankomst in de bakkerij tonen ze hun ordernummer en halen ze hun producten onmiddellijk af. Alle betalingen zijn digitaal, volledig in lijn met de maatregelen wat betreft hygiëne en sociale afstand.