Absoluut, Logeren in Vlaanderen en Radio 2 ontbijten samen

Crea / News

Logeren in VlaanderenOp 13 december lanceerden Absoluut, Logeren in Vlaanderen en Radio 2 de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland’ met ‘Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen’. In 5 Vlaamse stations smulden duizenden voorbijgangers van het ontbijt. Er werden maar liefst 5.400 croissants en 2.000 koffies uitgedeeld. Een smaakvolle start van de dag.Logeren in Vlaanderen tafel
Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. In het treinstation Antwerpen-Centraal stonden de ontbijttafels klaar van 6.00 tot 12.00 uur. De ontbijtgasten werden bovenop al het lekkers ook verwend met een live-uitzending van ‘De Madammen’. In de 4 andere stations - Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt - werden treinreizigers dan weer in alle vroegte (tussen 6.00 en 9.00 uur) verrast met een croissant, een tasje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019. In totaal werden in deze 5 stations 5.400 croissants, 2.000 koffies en bijna 1.800 van de 180.000 logiesboeken verdeeld.
Logeren in Vlaanderen boek
Absoluut creëerde samen met Logeren in Vlaanderen een logiesboek om reiskriebels van te krijgen. In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ en op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be staan samen meer dan 800 Vlaamse logeeradresjes. Daar kan je terecht voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. Je kan het logiesboek ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. Of je kan het logiesboek online bestellen op de website van Logeren in Vlaanderen.
Credits
Concept en creatie: team Absoluut