Happiness en DVV verzekeren nu ook herinneringen

Crea / News

Happiness DVV (1)Herinner jij je nog levendig het huis waar je bent opgegroeid? De geuren, de kleuren, de kamers...? Passeer je er soms om al die herinneringen te herbeleven? Dat is normaal, want een huis is niet zomaar een hoop stenen. Elk huis is een thuis vol herinneringen, zeggen DVV een Happiness. Zoals een woonkamer, waar kinderen leerden stappen. Een zolder, waar er urenlang verstoppertje werd gespeeld, of een slaapkamer, waar de oudste uit het raam kroop om stiekem uit te gaan.
Al die herinneringen zou je graag voor altijd willen bewaren. Wel, dat kan nu, want DVV gaat nu ook herinneringen verzekeren. Hoe? Je kan een virtuele scan winnen van je eigen huis. Zo kun je virtueel door je huis wandelen, wanneer je maar wilt. Zelfs als je bent verhuisd en er niet meer woont kun je blijven herinneringen ophalen. En dat voor altijd. Want je thuis wordt bewaard op een online plek die alleen jij of jouw familie kunnen bekijken, in virtual reality.
Meedoen kan via www.herinneringenverzekerd.be, waar men de leukste, mooiste of emotioneelste herinneringen die van jouw huis een echte thuis gemaakt hebben kan delen. De beste verhalen maken kans op één van de (maar liefst) 28 virtuele scans die DVV weggeeft.

Credits
Client : DVV Verzekeringen
Contacts : Sylvia van den Broeck
Agency : Happiness Brussels
Executive Creative Management : Karen Corrigan
Creative Director : Geoffrey Hantson
Creation : Toon Vanpoucke, Morgane Choppinet
Copy Nl: Dee Verwaetermeulen
Copy Fr : Alice Amant
Account Team : Julie Post, Hans Smets
Agency Producer : Sophie Gunsbourg
Director of Photography: Simon Schuurman
Editing: Simon Schuurman
Design : Dries Lauwers, Emilie Wauthelet