Sylvie Verbeke en Sören Vandewalle versterken Wave’s line-up

News / People

Met sport, muziek en lifestyle marketing slaagt het internationale marketing agency Wave erin om grote merken te verankeren in het leven van fans. Experts tonen hoe strategie, de juiste atleten en een creatief concept hand in hand gaan met het converteren van fans into business. Ondertussen is het bedrijf alweer twee teamgenoten rijker.

Sylvie Verbeke brengt een hoop ervaring mee als marcom project manager voor tentoonstellingen en marketing coördinator bij Bozar. De perfecte match met Wave, want ook Wave zet steeds meer in op cultuur en lifestyle. Als nieuwe projectmanager kan Verbeke direct haar vaardigheden inzetten. Haar strategisch denken, expertise in digitale content en ervaring met B2B-partnerships moeten een mooie aanvulling zijn voor het Wave-team.

Sören Vandewalle maakt na vier jaar zijn comeback bij Wave. Met bijna 20 jaar ervaring in sport marketing en brand activation vervult hij nu zijn rol als business developer. Vandewalle is een ware matchmaker tussen brands en fans en gaat voortdurend op zoek naar nieuwe kansen om Wave te innoveren en groei te stimuleren.