Absoluut logeert in Vlaanderen Vakantieland

Crea / News

Logeren PlusDat er in Vlaanderen Vakantieland ontzettend veel te beleven valt, dat wisten we al. Nu bundelt Logeren in Vlaanderen Vakantieland al die belevenissen onder een nieuwe vlag: ‘Logeren Plus’. Logeren en beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotografieworkshop in de Limburgse Kempen of geocaching in het Hageland? In een reeks inspiratievideo’s testen Tatyana Beloy, Ben Roelants en Katja Retsin de Logeren Plus pakketten uit. Absoluut stond  in voor het concept en de uitrol van de hele campagne.

Even weg uit de dagelijkse routine, op ontdekkingstocht naar onbekend terrein. Dat is Logeren Plus, het nieuwe concept van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. In meer dan 100 B&B’s, hotels en vakantiewoningen word je in de watten gelegd met een authentieke overnachting én een onvergetelijke belevenis. Combineer je verblijf met een juwelenworkshop, een oldtimertour of een raftingtocht op de Demer. Na een korte break vertrek je weer vol energie huiswaarts.

Absoluut zorgde voor het online plaatje met mailings en promotie via social media. In 15 inspiratiefilmpjes nemen drie bv's de Logeren Plus-pakketten op de som. Katja krijgt kookinstructies van topchef Giovanni, Ben geeft het beste van zichzelf op een mountainbike in de Vlaamse Ardennen en Tatyana laat zich samen met haar vriendinnen verrassen door een High Beer in een middeleeuws klooster. Om de drie weken plaatst Absoluut een nieuwe inspiratievideo op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. De Logeren Plus-pakketten zijn vanaf deze week te boeken via de website.