Absoluut recycleert merci’s en complimentjes

Crea / News

ookmerci2Afvalophalers en recyclageparkwachters verdienen respect. Daarom organiseren Interafval, VVSG en communicatiebureau Absoluut van 20 tot 24 november de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter. Het ideale moment om hen in de bloemetjes te zetten. Want ook merci’s en complimentjes recycleren ze met plezier.

Na het succes van de Week van de Afvalophaler vorig jaar gaan Interafval, VVSG en communicatiebureau Absoluut dit jaar op hetzelfde elan verder. Met een extra focus op de recyclageparkwachters, naast de afvalophalers. De gerecycleerde televisiespot, inclusief kleine uitbreiding, is deze week te zien op regionale televisie, Facebook, YouTube en Instagram. Gloednieuw dit jaar zijn twee socialmediafilmpjes met Jean Blaute en Showbizz Bart.

Om de afvalophalers te bedanken, kleef je deze week stickers op je vuilniszak of -bak die via Het Laatste Nieuws en enkele afvalintercommunales verspreid werden. Wil je écht je respect delen, dan post je een foto van je bestickerde afvalzak of -bak op sociale media met de hashtag #HouHetNet. Ook in het recyclagepark gooi je deze week met complimentjes, op postkaartjes of gewoon zomaar. De recyclageparkwachters zullen ze met plezier recycleren.

Absoluut stond in voor alle campagnematerialen: van filmpjes en printmaterialen zoals affiches, stickervellen en postkaartjes tot magneetstickers, borden waarop de recyclage-etiquette uitgelegd staat en signalisatiebanden voor de recyclageparkwachters/afvalexperten.