ACC Belgium en Youngdogs spelen Cupido

Agenda / Crea / News

CDate Night

Op dinsdag 7 februari slaan ACC Belgium en YoungDogs Belgium de handen in elkaar voor CDate Night. Geen klassieke portfolioavond met geforceerde babbels, onflatterende TL-belichting & zweterige handjes, maar een gezellig avondje uit waarop copywriters en art directors in spe zichzelf via een 'speeddating'-formule presenteren aan het kruim van de Belgische creatieve directeurs.

« We vinden het belangrijk dat studenten of pas afgestudeerden advies krijgen over hun werk van de beste creatieve geesten in het beroep en willen hen de kans te bieden hun ideeën te toetsen aan de vereisten van het vak, » klinkt het bij Johan Vandepoel, ceo van ACC Belgium.

Naast waardevolle feedback mag je jezelf verwachten aan theelichtjes, een portie kitsch en de zoetgevooisde stem van George Michael zaliger op de achtergrond. Wie nog op zoek naar een teampartner kan tijdens CDate Night terecht in de Singles Bar waar copywriters en AD’s hun match kunnen zoeken. The place to be? Sint-Huibrechtsstraat 17 1150 Brussels, tussen 19u en 21u30. Bevestigen kan via deze link.