ACC en YoungDogs brengen CD’s en jonge creatieven bij elkaar

Agenda / Communication / News

  • 16/02/2023
  • Publicis Groupe Belgium (Brussel)

Elk jaar rond Valentijn organiseren de ACC en de YoungDogs samen de CDate Night. Op donderdagavond 16 februari vindt de editie 2023 plaats bij Publicis Groupe in Brussel. 

Zoals voorgaande jaren organiseren de Youngdogs en de ACC dit jaar opnieuw de CDate Night. Tijdens deze avond krijgen jonge creatieven, zowel studenten als beginnende professionals, de kans om hun portfolio te tonen. Dit gebeurt aan de hand van speeddating met maar liefst 35 creatief directeuren van gerenomeerde, Belgische agency's. Denk hierbij aan Air, Lucy Agency, Happiness, LDV United, TBWA, Publicis Groupe Belgium, Wunderman Thompson,...

Jong Talent

Niet alleen de bureaus begrijpen het belang van deze avond. Er zijn meer dan 40 jong creatieven ingeschreven. En dit cijfer wordt met de dag hoger. “Met dit initiatief trekken we de deuren van de sector open voor aanstormend talent," zegt Johan Vandepoel, CEO bij ACC. 

Jonge creatieven, mét een portfolio, kunnen nog steeds inschrijven voor 16 februari. Dit kan via het platform CommCareers of via een mail naar mike@acc.be.