ACC organiseert MUSE-sessie over ChatGPT, AI en de toekomst van design

Agenda / Communication / Innovation / News

  • 23/03/2023 18:30
  • Main D'Or Veldkant 4 2550 Kontich

Elk trimester organiseert ACC met Muse een interessante sessie vol inspirerende keynotes, waarmee ze zich naar eigen zeggen richten tot "creatievelingen, waaghalzen, dromers en denkers die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe ideeën over innovatie en technologie." Deze keer zal het evenement plaatsvinden op 23 maart 2023 en zal Deevid De Meyer het hebben over de toekomst van copywriting en design.

Taal en communicatie in het tijdperk van ChatGPT

Dankzij de plotse populariteit van ChatGPT en van Bard (Google) hebben we hoge verwachtingen van virtuele assistenten - waar kleine chatbots vroeger nog hoge ogen gooiden, raakt de wereld nu in de ban van full-scale language engines. In een tijdperk waarin artificieel intelligente virtuele assistenten steeds realistischer worden, luidt de vraag niet langer of menselijke communicatie zal veranderen: de vraag is hoe die verandering eruit zal zien. Zal de technologie de menselijke touch vervangen? Welke invloed zal ChatGPT hebben op de manier waarop we conversaties voeren? Technology evangelist Deevid De Meyer heeft er een duidelijke mening over.

AI en de toekomst van design

Van zelfrijdende auto's tot robots die meesterwerken kunnen "schilderen": artificiële intelligentie (AI) heeft voor revoluties gezorgd in verschillende domeinen van het hedendaagse leven - daaronder ook design. Ontdek hoe AI het maakproces beïnvloedt nu revolutionaire tools steeds ruimer beschikbaar worden. Een aantal duidelijke voorbeelden tonen de impact van AI op het designproces aan en laten ons toe de boeiende mogelijkheden te ontdekken. 

Schrijf je hier in