ACC viert IMC Awards in eerste BOA BAR

Agenda / News

boa bar

Op 23 november is het tijd voor de eerste Best of Activation Bar van het ACC, het event waarop de Belgische BOA-cases gevierd zullen worden die ook prijzen wonnen op het de Integrated Marketing Communications Awards. Daarnaast wil het ACC u er samen met Roisin Field van het Ierse bureau Guns & Knives ook inspireren met enkele cases waarmee deze laatste dit jaar won op de IMC Awards.

Renate Vogt, de voorzitter van de IMC-jury, zal er bovendien tips & tricks verklappen over 'hoe u een winnende case kan schrijven', geillustreerd aan de hand van de 'Best European Brand Activation Cases'. Daniel Schots, de voorzitter van de 'Expert Center Brand Activation', zal de eerste BOA-editie uiteindelijk inleiden en zal u alles kunnen vertellen over hoe u BOA Awards vanaf volgend jaar in de wacht kan slepen. De eerste BOA BAR nodigt alle ACC-leden en hun klanten uit die dreative brand activation waarderen als een belangrijke factor in het bereiken van merkobjectieven en het verhogen van ROI. The place to be? The Magnificant kantoren op de Henri Evenepoelstraat 9 in Brussel. Inschrijven kost 50 euro voor ACC-leden en 75 euro voor niet-ACC-leden.

Programma:
18u30: Apero
19u: Krok-time
20u: Presentaties en Award Ceremonie

  • Renate Vogt - Jury President IMC - How to write a winning entry? Illustrated by the Best European Brand Activation Cases
  • Roisin Field - Client Service Director Guns & Knives (Ireland)
  • Dominic Lyle - CEO EACA - Euro Effie Grand Prix Case Iceland & IMC Award Ceremony
  • Daniel Schots - President EC BA - BOA 2017: What's new!

22u: 'Save the Queen' Gin tasting & drinks