Accenture naar huis met SAP Partner Award

Awards / News

Elk jaar bekroont SAP de samenwerking met haar partners met de uitreiking van de SAP Partner Awards. Ook dit jaar werden prijzen uitgereikt aan partners die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben neergezet.

“De samenwerking met het SAP partner netwerk is cruciaal. Bedrijven zetten volop in op digitale transformatie en rekenen daarbij op onze partners om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren,” zegt Stijn De Beuckelaer, managing director van SAP Belgium & Luxembourg. “Met meer dan 50 gecertifieerde partners - enkel op de Belgische en Luxemburgse markt - kunnen we bedrijven vanaf een kleine KMO tot een multinational nog beter bedienen.”

Er werden in totaal zes SAP Partner Awards uitgereikt, die opmerkelijke prestaties van 2023 in de verf zetten. Hieronder een overzicht van de winnaars:

  • SAP Cloud Partner 2023: Delaware
  • SAP Best Performance Partner 2023: Flexso
  • SAP Grow with SAP Partner 2023: Delaware
  • SAP Business Technology Platform Partner 2023: The Value Chain
  • SAP Service Excellence Partner BeLux 2023: Accenture
  • SAP New BeLux Partner 2023: NGA Northgate Arinso

“Met de uitreiking van de SAP Partner Awards willen we het belang onderstrepen dat we hechten aan een goede samenwerking met onze partners, én aan de resultaten die ze neerzetten. Het is steeds opnieuw boeiend om vast te stellen op welke manier onze partners met SAP innovaties en eigen innovaties bedrijven kunnen helpen,” besluit François Josz, partner director van SAP Belgium & Luxembourg.