AddRetail genomineerd voor Trends Gazellen 2022

Awards / News

Het is een traditie geworden in deze periode: de tijdschriften Trends en Trends-Tendances bekronen in elke provincie zowat 50 tot 250 bedrijven die de voorbij 5 jaar een mooie groei realiseerden. Voor het aanduiden van de genomineerden baseert de organisatie zich op cijfergegevens zoals de groei van de toegevoegde waarde, het personeel en de cashflow.

AddRetail behoort dit jaar tot de genomineerden voor de Trends Gazellen Vlaams Brabant, in de categorie middelgrote ondernemingen. AddRetail ging van start in 2016. Drie medewerkers vormden toen de basis van het bureau. Vijf jaar later realiseren niet minder dan 55 accounts, grafici, lay-outers en andere digitale experts ongeveer 2.000 projecten per jaar voor 25 klanten. Die komen voor het grootste deel uit de retailsector, maar de laatste tijd beginnen ook spelers uit andere sectoren te kiezen voor het bureau.

“Deze groei is uiteraard te danken aan de buitengewone inzet van de medewerkers, maar ook aan een doorgedreven zin voor innovatie,” zegt ceo Myriam Blanpain. “Bij AddRetail worden de projecten van de verschillende klanten regelmatig opnieuw bekeken in het licht van de technologische evoluties die het bureau omarmt. Resultaat: we streven permanent naar meer efficiëntie, zowel wat de processen als de ROI betreft. En omdat tegenwoordig iedere euro telt, slagen we er op die manier in om het verschil te maken.”