AddRetail groeit verder met 13 nieuwe profielen

News / People

Ondanks een uitdagend 2020 blijft AddRetail groeien. Het afgelopen jaar zijn 13 nieuwe medewerkers bij het bureau in dienst getreden, wat neerkomt op een groei van 30%. Dankzij deze extra krachten en de algemene mobilisatie van de teams kan AddRetail vandaag naar eigen zeggen een recordpercentage klantentevredenheid en een mooie diversificatie van haar activiteiten voorleggen.

Een uitdagend jaar

“Een jaar geleden nam ons dagelijks leven een draai van 180 graden. Van de ene dag op de andere werden onze gewoonten door elkaar geschud. Terwijl het onbekende op ons pad kwam, gleden onze zekerheden weg. We gingen allemaal door een tijd van aanvaarding en daarna door een tijd van aanpassing. Maar we moesten bovenal, snel en strategisch zijn,” zeggen ze bij het bureau. “Zoals altijd bij AddRetail analyseren we de situatie, stellen we onszelf vragen en brainstormen we om voor elk probleem een oplossing te vinden.”

De bal op het juiste moment vangen

Het omnichannel retail communicatiebureau AddRetail is op alle fronten actief op het gebied van communicatie. Maar de ongekende crisis van 2020 heeft de onderneming in staat gesteld haar traject te versnellen, zoals Myriam Blanpain, CEO van AddRetail, bevestigt: “De digitalisering begon jaren geleden al. Voor veel van onze klanten waren we al bezig met nieuwe communicatiestrategieën om hun aanbod uit te breiden, maar sommige ideeën hadden meer tijd nodig dan andere om uit te voeren. In 2020 heeft de digitale communicatie een explosieve groei gekend. De projecten zijn in een stroomversnelling geraakt en er zijn kansen gecreëerd.”

13 nieuwe profielen

Sinds afgelopen maart zijn er 13 profielen bijgekomen: accounts, creatieven, grafisch ontwerpers en webdesigners. Niet gemakkelijk midden in een pandemie... Voor de werkgever is het noodzakelijk om vanop afstand de nieuwe krachten op te leiden. De werknemer moet integreren en de collega’s via een scherm leren kennen.

De verjaardag van deze eerste lockdown is voor AddRetail een gelegenheid om terug te blikken op de eerste momenten van elk van hen en ze te presenteren via korte video’s die beschikbaar zijn op de sociale netwerken van het bureau. De bedoeling is om elke twee dagen een nieuw profiel te laten ontdekken.